середа, 31 березня 2010 16:46

Бушміна дебютувала у ВІА Грі і відмовилась від силікону (ФОТО)

Група "ВІА Гра" виступила у новому складі на сцені столичного палацу "Україна" під час участі у шоу "Зоряний гороскоп" від "95 кварталу".

Разом з колишніми солістками Надією Мейхер та Альбіною Джанабаєвою дві пісні заспівала учасниця Фабрики зірок-3 Єва Бушміна, яка замінила росіянку Тетяну Котову.

"Я вже вивчила усі пісні", - сказала Єва.

Вона одягнута у коротку червону сукню. З-під неї виглядає чорний бюстгальтер на паралоні. Він візуально збільшує груди співачки.

"У газетах пишуть, що заради участі у "ВІА Грі" я піду на пластичну операцію. Але це неправда. Мені немає чого змінювати. Усе при собі. Хотіла б бути вищою на сантиметрів десять. Але таких пластичних операцій ніхто не робить", - поділилась співачка.

Єва взута у червоні туфлі на високих підборах, але й у них здається на півголови нижчою за Мейхер і Джанабаєву.

Нову солістку "ВІА Гри" Єву минулого тижня представив продюсер Костянтин Меладзе.

"Про те, що співатиму у "ВІА Грі" сама дізналася два тижні тому від Меладзе. Досі не можу в це повірити. Перед першим виходом на сцену у складі групи хвилювалася. Але тепер почуваюся як у своїй тарілці", - відзначила дівчина.

Бушміна брала участь у проекті "Фабрика зірок-3". Стала п"ятою. Минулої неділі відмовилася від участі в шоу "Фабрика зірок. Суперфінал". Своє місце у цьому проекті відала "фабриканту" Олексію Матіасу.

Навчається в естрадно-цирковому училищі на вокальному факультеті. Працювала ведучою програми "Ґутен морґен" на каналі М1. Була бек-вокалісткою в групі "Авіатор". Справжнє ім"я - Яна Швець.

Фото: Тарас Подолян/Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Бушміна дебютувала у ВІА Грі і відмовилась від силікону (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі