четвер, 25 березня 2010 07:35

Єву Бушмену запросили співати в гурті "ВІА Гра"

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  Учасниці гурту ”ВІА Гра” Надія Мейхер, Альбіна Джанабаєва та Єва Бушмена. У такому складі вони вперше виступатимуть 30 березня у шоу ”Вечірній квартал”
Учасниці гурту ”ВІА Гра” Надія Мейхер, Альбіна Джанабаєва та Єва Бушмена. У такому складі вони вперше виступатимуть 30 березня у шоу ”Вечірній квартал”

Учасниця "Фабрики зірок" 20-річна Єва Бушмена відтепер співатиме в гурті "ВІА Гра". Продюсер Костянтин Меладзе, 46 років, представив її на прес-конференції в агентстві УНІАН.

— Ми підписали контракт на п"ять років. Коли вона ставила підпис, сказала: "Я хотіла би з вами працювати 100 років", — говорить Меладзе.

Єва Бушмена народилася в місті Свердловськ на Луганщині. Навчається в естрадно-цирковому училищі на вокальному факультеті. У проекті "Фабрика зірок-3" вона була п"ятою. Цієї неділі відмовилася від участі в шоу "Фабрика зірок. Суперфінал".

— Віддала своє місце "фабриканту" Олексію Матіасу. Цей проект йому потрібен більше, ніж мені.

На сайті "Фабрики зірок" слухачі пишуть про Єву переважно позитивно. Але є негативні відгуки.  

— Если человек берется петь песни на иностранном языке, он должен постараться спеть максимально точно к оригинальному тексту, — пише користувач під ніком Олена про пісню "Just called tо", яку виконала Бушмена. — Ева путала слова, вышла полная несуразица. Ее выступление было наихудшим.

В останньому ефірі "Фабрики" Костянтин Меладзе розкритикував Єву. Обізвав її "відмінницею".     

—  Я в школі був трієчником і  не любив відмінників. Твій виступ був настільки "ідеальним", що його було нудно дивитися.  

Єва працювала ведучою програми "Ґутен морґен" на каналі М1. Була бек-вокалісткою в групі "Авіатор". Любить малювати. Збирається записатися до художньої школи. Її справжнє ім"я — Яна Швець.

— Бушмена — прізвище моєї мами. Я не проти імені Яна, просто організатори захотіли чогось незвичного і оригінального. Тому взяла собі псевдонім Єва.

На "Фабриці" співала із Софією Ротару, Валерієм Меладзе та Вєркою Сердючкою. Товаришує з Настею Каменських. Вони познайомилися у школі вокалу, займалися в одного викладача.

Двоє учасниць "ВІА Гри" — Надія Мейхер та Альбіна Джанабаєва — сидять за столом.

— Не знаю, як складуться наші стосунки, — говорить Надія. — Сподіваюся, що добре, бо ми всі одного знаку зодіаку — овни.

У гурті Єва замінить росіянку 22-річну Тетяну Котову. Вона володарка титулу "Міс Росія-2006".

— Усі говорять, що я йду через вагітність, але це неправда, — каже Тетяна. — Я вирішила розпочати сольну кар"єру.

Уперше "ВІА Гра" в новому складі виступить 30 березня у програмі "Вечірній квартал".

Зараз ви читаєте новину «Єву Бушмену запросили співати в гурті "ВІА Гра"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі