вівторок, 11 серпня 2009 20:19

Брітні Спірс зберігає свою молодість оригінальним способом

Брітні Спірс зберігає свою молодість оригінальним способом

Не дивлячись на неправильний спосіб життя, алкоголь, наркотики, різні проблеми зі здоров"ям, народження дітей і життєві знегоди Брітні Спірс, за свідоцтвами її знайомих, дуже непогано виглядає. Її шкіра молода і свіжа, неначе на неї не впливає бурхливе життя Брітні. Виявилось, у співачки є секретний рецепт.

Таблоїд BANG розкрив цю "страшну таємницю" краси, привабливості та вічної свіжості американської співачки Брітні Спірс.

Ні, це не чудодійна сироватка за декілька сотень доларів і не спеціально розроблений в підпільній голлівудській лабораторії крем. Все набагато простіше і дешевше. Хто б міг подумати: щоб добре виглядати, потрібен всього лише рулон фольги!

Виявляється, Брітні користується дуже оригінальним рецептом, заснованим на кріотерапії - дії холоду. Для освіження губ і підняття загального тонусу шкіри співачка кладе на обличчя охолоджений лист звичайної фольги.

Джерело BANG стверджує: "Для того, щоб губи Брітні виглядали свіжо, її помічник по мейк-апу дістає з морозилки лист фольги, робить в ньому дірку, щоб Брітні могла дихати, і прикладає лист до її обличчя". Це, вочевидь, скорочує одутлість і створює ілюзію пишних губок.

Брітні - не єдина зірка, яка користується незвичайними методами для догляду за шкірою обличчя. Так, відомо, що Дженніфер Еністон віддає перевагу саморобному зіллю з води і цукру для запобігання відшаруванню шкіри, а мільйонерша Анджеліна Джолі користується нехитрим 4-доларовим бальзамом - теж дуже екстравагантне рішення для зірки, повідомляє Kleo.ru.

Зараз ви читаєте новину «Брітні Спірс зберігає свою молодість оригінальним способом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі