четвер, 25 червня 2009 17:24

Німецькі євреї збунтувались проти Брітні Спірс

Німецькі євреї збунтувались проти Брітні Спірс
Вибір Брітні Спірс в якості головної героїні фільму про Голокост визнали "недоречним", пише газета Corriere della Sera.

Повідомлення американського інтернет-видання National Ledger про те, що Брітні Спірс, яка користується не найідеальнішою репутацією, нібито запрошена на головну роль у фільмі про Голокост, вже викликало немало критики з боку представників єврейської общини.

Згідно зі сценарієм фільму "Жовта зірка Софії та Ітона", героїня винаходить машину часу і прямує в минуле. Потрапивши в нацистський концтабір, вона знайомиться і закохується в єврея. Коли вони намагаються втекти назад, в майбутнє, їх ловлять нацисти. Неясно, які нацисти: ті, які були у минулому, або сучасні. В кінці фільму головні герої гинуть.

Передбачається, що за екранізацією цієї картини стоїть майбутній наречений Спірс - Джейсон Трауік, єврей, який небезуспішно намагається відновити кар"єру співачки.

Не дивлячись на те, що це поки тільки чутки, президент Центральної ради євреїв Німеччини Шарлота Кноблох вже зробила заяву, в якій розкритикувала ідею створення такого проекту.

За словами Кноблох, спроби фінансувати фільм, найбільш непринадним чином змішуючи Брітні Спірс і Голокост, гідні осуду.

Газета Corriere della Sera відзначає, що Кноблох дотримується консервативних поглядів і у неї явно склалась певна думка про творчість і особисте життя американської співачки. Крім того, глава євреїв Німеччини відзначила, що використання теми Голокосту в кіно стало дуже популярним, і з певного часу почало здаватися, що тема експлуатується для залучення публіки і отримання премій.

"Сценарії для фільмів за такими темами, як Голокост, повинні обиратися з великою ретельністю. Абсолютно недоречні спроби справити враження, використовуючи цю тему", - заявила Кноблох.

Полит.ру

Зараз ви читаєте новину «Німецькі євреї збунтувались проти Брітні Спірс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі