пʼятниця, 09 грудня 2011 10:33

Бред Пітт з гордістю спостерігав за Анджеліною Джолі на прем'єрі фільму
16

Фото: Фото: Reuters

У Голлівуді пройшла прем'єра режисерської роботи Анджеліни Джолі "В краю крові і меду". Підтримати зірку прийшли батько, брат, подруга Гвен Стефані і, звичайно, Бред Пітт.

Джон Войт не міг стримати радості з приводу творчих успіхів дочки. Було очевидно, що всі свої чвари рідні залишили в минулому - обійми, сльози, усмішки і сяюче гордістю обличчя Войта.

Оцінити нову роботу сестри прийшов і старший брат Джеймс Хейвен.

Сама Енджі з чоловіком для червоної килимової доріжки ArcLight Cinemas підібрали стримані вбрання глибокого синього кольору.

А Гвен Стефані епатувала публіку в забавному "робочому" комбінезоні і босоніжках на платформі.

Днями ж стало відомо, що режисерський дебют знаменитості без гучного скандалу не обійдеться. Хорватський журналіст Джеймс Джей Бреддок звинувачує зірку в плагіаті та подав відповідну позовну заяву до суду.

Журналіст наполягає на тому, що Енджі використала його роман "Руйнування душі" (хорв. Slamanje duse).

У картині Джолі йдеться про мусульманку Альо, яка потрапила до концентраційного табору. Жінка зазнає сексуального насильства з боку сербів-охоронців. Бреддок стверджує, що в його романі, який вийшов раніше, головна героїня - жінка хорватської національності на ім'я Мірна, яка була до війни одружена з мусульманином. За сюжетом книги її багаторазово гвалтують солдати різних протиборчих сторін, вона також потрапляє в концентраційний табір, де стає рабинею. За словами хорватського журналіста, ця схожість - основний доказ плагіату, який нібито здійснила Джолі.

Зараз ви читаєте новину «Бред Пітт з гордістю спостерігав за Анджеліною Джолі на прем'єрі фільму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі