вівторок, 06 грудня 2011 10:22

Анджеліна Джолі дружить з батьками Бреда Пітта
5

Діти Анджеліни Джолі і Бреда Пітта хочуть, щоб вони одружилися.

"Якось вони запитали мене: "Чому ви з татом все ще не одружені?". А я відповіла: "Навіщо вам це? Зізнавайтесь, вам так хочеться великий весільний торт?". Звичайно, вони дивляться фільми, де всі одружуються. Шрек і Фіона, наприклад, одружилися. Але ми постаралися пояснити їм, що якщо люди вирішують створити сім'ю, як ми, то ВЖЕ беруть на себе всі можливі зобов'язання. У нас шестеро дітей, а значить ... значить, нас пов'язують дуже міцні узи", - розповіла Анджеліна в новому інтерв'ю.

Частину вчорашнього дня Джолі провела прогулюючись Нью-Йорком в компанії батьків Бреда Пітта, Білла і Джейн. У пресі неодноразово з'являлися чутки про конфлікти між Енджі і батьками її друга. Подейкували, що Білл і Джейн дуже любили колишню (до слова сказати, законну) дружину сина Дженніфер Еністон і тому прийняли нову невістку в штики ... Але судячи із задоволених облич трійці, зараз в їхніх стосунках повний порядок, І навіть відсутність свідоцтва про шлюб не заважає Біллу і Джейн любити Анджеліну як рідну.

Зараз ви читаєте новину «Анджеліна Джолі дружить з батьками Бреда Пітта». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі