вівторок, 29 грудня 2009 10:20

Боярський зняв капелюха перед Медведєвим (ФОТО)

Автор: Фото: Reuters
  Медведєв нагороджував Боярського у Кремлі
Медведєв нагороджував Боярського у Кремлі

Президент РФ Дмитро Медведєв своїм указом за великий внесок в розвиток вітчизняного театрального і кінематографічного мистецтва нагородив Михайла Боярського орденом "За заслуги перед вітчизною" IV ступеня.

Про це повідомила прес-служба Кремля.

Актора глядач звик бачити в чорному капелюсі і з шарфом уболівальника "Зеніту" на шиї, проте перед Медведєвим він з"явився в новому образі. Капелюх він зняв, а шарф і зовсім не одягав, хоча сам президент Росії теж уболіває за улюблену команду Боярського.

"Як людина з Санкт-Петербурга, я щиро вболіваю за "Зеніт", як недавній москвич - переживаю за ЦСКА. Але у будь-якому виді спорту я віддаю перевагу красивій і коректній грі, видовищу і прагненню до перемоги", - сказав він "Комсомольській правді".

Народний артист Росії Боярський в суботу відзначив 60-річчя. В інтерв"ю газеті "Новая" він розповів, що у нього немає традицій святкування дня народження.

"Немає традицій, і не було. Взагалі ми дні народження зазвичай відзначаємо як Новий рік. Сергій, Ліза, я і Лариса - всі разом піднімаємо келихи з шампанським опівночі, бум! Подарували подарунки і все, забули. Швидко і невтомливо", - поділився артист.

Всенародна слава прийшла до Боярського після ролі Д"Артаньяна у фільмі "Д"Артаньян і три мушкетери". Він також грав в таких відомих картинах, як "Собака на сіні", "Королева Марго", "Гардемарини, вперед!", "В"язень замку Іф" і багато інших.

Боярський також назвав, який фільм за всю кар"єру йому запав у душу.

"Не можу сказати, що закоханий в ті фільми, в яких знімався, але, наприклад, величезне задоволення отримав від зйомок в "Тарасі Бульбі". Черговий раз я з радістю приїжджав зніматися у фортецю до запорожців, не дивлячись на те що роль в принципі епізодична. Це була насолода!", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Боярський зняв капелюха перед Медведєвим (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі