середа, 28 березня 2012 13:14

Борис Колесніков бачить своїх дітей на відстані

Борис Колесніков бачить своїх дітей на відстані
7-річна дочка політика пішла в школу в Москві Фото: tsn.ua

Дружина Бориса Колеснікова Світлана займається домашнім господарством і вихованням дітей. Про це віце-прем'єр-міністр України розповів Каті Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН. Також політик пояснив, чому не з'являється на світських заходах разом зі своєю дружиною, яка до слова проживає в Москві.

"У нас маленька 7-річна донька. Няні немає. Тому так виходить. Я думаю, це не закономірність, а випадковість, тому будемо виправляти", - пообіцяв міністр інфраструктури.

Діти політика, 19-річний син Костянтин і 7-річна донька Катерина, живуть разом з матір'ю в Москві і там же навчаються.

"Це склалося в 2005 році, якщо ви пам'ятаєте, і чому теж ви пам'ятаєте. Виходить дітей бачимо на відстані", - зазначив Колесніков.

Міністр підкреслив, що дочка пішла в школу в Москві, а не в Києві, через те, що старший син теж вчиться в Москві.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Борис Колесніков покатався на електровозі

"Незважаючи на різницю у віці, у них дуже сімейні стосунки, домашні, як у дітей...Старший звісно вже не дитина...Тому ми не хотіли б їх розділяти", - зазначив він.

За словами Колеснікова, його дружина займається вихованням дітей: "Вони займаються її вихованням або вона їхнім - у кожного своя версія".

Зараз ви читаєте новину «Борис Колесніков бачить своїх дітей на відстані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі