вівторок, 16 серпня 2011 20:01

Богдан Ступка купається у морі в Ялті

Богдан Ступка купається у морі в Ялті

Актор Богдан Ступка разом з дружиною Ларисою відпочиває у Ялті. Про це Лариса Семенівна розповіла кореспонденту Gazeta.ua під час телефонної розмови.

"Ми зараз у Ялті. Я залишилася у номері, а Богдан Сильвестрович пішов на море купатися", - сказала вона.

"Тут пробудемо ще тиждень. 19 серпня повернемося до Києва", - додала вона.

Нагадаємо, у лютому Ступці зробили операцію в Німеччині. Кабінет Міністрів на лікування актора виділив з державного бюджету 550 тисяч гривень. На роботу він повернувся у квітні.

"Весною Богдан Сильвестрович був худим, блідуватим. Але кожного дня приходив на роботу і всіх контролював. Восени він збирається повернутися на сцену. До того має набратися сил і відновити форму. Море і сонце йому в цьому допоможуть. До вересня він буде у відпустці", - розповів один з працівників театру Франка, який очолює Ступка.

Зараз театр Франка гастролює по Україні.

"В липні наші артисти були з гастролями у Севастополі. Там показували гоголівського "Ревізора", шекспірівську "Бурю" та "Одруження Фігаро" за Бомарше. Після закінчення гастролей Богдан Ступка відвідав Інкерманський завод марочних вин. Там він провів дегустацію", - розповіли у театрі.


Зараз ви читаєте новину «Богдан Ступка купається у морі в Ялті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі