середа, 13 вересня 2023 13:03

Без бороди і з короткою стрижкою: Суровцев порівняв на фото перше і друге весілля
12

Фото: instagram.com/surovtsev.alexei

Український актор та учасник "Танців з зірками" Олексій Суровцев, який днями вдруге одружився з колишньою дружиною Ксенією, показав весільні фото.

У своєму Instagram знаменитість порівняв, як подружжя змінилося з часів першої церемонії. На кадрах Суровцев позував без бороди та з короткою стрижкою. Його кохана одягла білу сукню з пурпуровими вставками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасник "Холостячки" зіграв розкішне весілля під Києвом

"Минуле весілля було 10 років тому. Ми були на 10 років молодшими, але і на 10 років дурнішими, тому і не змогли зберегти те, що будували разом. Зараз все інакше: інші цінності, інші почуття, інші цілі. Точніше вони не інші, а просто більш дорослі, більш глибокі і вагомі", – пояснив Суровцев.

Додав, що друге весілля пара зіграла, щоб знову відчути хвилювання і переключити думки.

Олексій та Ксенія розлучилися три роки тому, а в червні цього року актор освідчився жінці. Весілля відбулося в одному з заміських комплексів Києва. До розлучення пара вже була протягом 12 років у шлюбі. Суровцев мав стосунки з призеркою чемпіонатів Європи та світу з фітнесу та бодибілдингу Анною Скворцовою. Та на початку грудня 2021 року пара розійшлася. Згодом Олексій повідомив, що відновив стосунки з Ксенією.

Зараз ви читаєте новину «Без бороди і з короткою стрижкою: Суровцев порівняв на фото перше і друге весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі