понеділок, 12 липня 2021 23:59

Белла Хадід постала в авангардному образі на Канському кінофестивалі

Автор: Vogue
  Супермодель Белла Хадід з'явилася в авангардному вбранні на Канському кінофестивалі
Супермодель Белла Хадід з'явилася в авангардному вбранні на Канському кінофестивалі

З 6 до 17 липня триває 74-й Канський кінофестиваль на французькому Лазурному Березі.

Американська топмодель палестинського походження 24-річна Белла Хадід принесла весь гламур haute couture на червону доріжку. Вона з'явилася в сміливому вбранні з осінньо-зимової кутюрної колекції Деніела Роузберрі для Schiaparelli, прем'єра якої відбулася всього шість днів тому в рамках Тижня високої моди в Парижі.

В основі образу - довга приталена чорна сукня, головний акцент в ній - скульптурна прикраса Роузберрі у вигляді бронхів, зроблена з позолоченої латуні.

Автор: Vogue
 

Хадід вибрала один з найбільш авангардних образів колекції. Адже, незважаючи на те, що модель є однією з найбільш впізнаваних особистостей в світі моди, вона ніколи не ухиляється від підтримки найцікавіших дизайнерів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кейт Міддлтон зачарувала ніжно-рожевою сукнею. Пропонуємо 10 подібних українських

З 6 до 17 липня на французькому Лазурному Березі триває 74-й Канський кінофестиваль. Після затяжного локдауну це перший великий захід, який багато зірок відвідують особисто. Для зірок кінофестиваль - це не лише можливість насолодитися новими фільмами, а й продемонструвати вбрання на червоній доріжці.

Зараз ви читаєте новину «Белла Хадід постала в авангардному образі на Канському кінофестивалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі