середа, 21 вересня 2011 10:32

Бейонсе насолоджується своєю вагітністю
7

Бейонсе Ноулз, яка кілька тижнів тому оголосила про свою вагітність на MTV Video Music Awards, просто фонтанує енергією.

Наприкінці минулого тижня Бейонсе разом з матір'ю Тіною прилетіла до Лондона. Тут пані представили нову колекцію House of Dereon в рамках модного тижня. На показі співачка була хороша - чорний блискучий брючний костюм з глибоким декольте, масивне золоте намисто, туфлі на високих підборах. Останнє викликало деяке несхвалення у публіки, але зірка запевняє, що все в порядку.

Вчора в бесіді з кореспондентом британського CNN Бейонсе зауважила: "Мені дуже весело, зараз, можливо, найцікавіші моменти відтоді як я повідомила про вагітність".

"Приховувати було вже важкувато, - продовжила зірка. - Але зараз ... Я можу пишатися собою. До того ж я насолоджуюся шопінгом. Це так забавно!"

Нагадаємо, бренд House of Dereon був заснований Ноулз в 2004 році спільно з її мамою Тіною, яка фактично є головним дизайнером і креативним директором бренду. Дама була номінована на декілька національних нагород, як дизайнер афро-американського походження.

Зараз ви читаєте новину «Бейонсе насолоджується своєю вагітністю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі