середа, 04 червня 2014 17:30

Батько Лілу у Криму, щоб заплатити за квартиру займав чергу о 6 ранку

Автор: europa.fm
 

Щоб заплатити за комунальні послуги, мешканцям Криму доводиться стояти у черзі по 7 годин.

Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіла співачка Лілу. Минулого тижня вона прийшла до столичного театру оперети на церемонію нагородження Всеукраїнської премії "Диво-дитина". Лілу народилася у Сімферополі. Зараз там мешкає її родина: батьки і брат.

"Після приєднання Криму до Росії у місцевих мешканців з'явилося багато проблем. В аптеках пропали ліки, якими люди звикли користуватися. Зараз ліки у Крим привозять із Росії. Асортимент наполовину менший і ціни вищі мінімум відсотків на 30. Ціни на продукти теж виросли. Якийсь період молочні прилавки взагалі були порожніми. Ввіз української продукції закрили, а російськими забезпечити не змогли. Зараз ввіз українських продуктів знову дозволили. Щоб заплатити за квартиру, люди стоять у черзі по 7-8 годин. Мій батько займає чергу о 6 ранку. Стоїть до 13.00", - сказала вона.

"Туристів у Криму немає. Яка нормальна людина захоче засмагати, коли поряд ходять люди із автоматами? Брат на днях їздив у Коктебель. Казав, що курорт стоїть порожнім. Українці принципово не їхатимуть туди відпочивати. А із Росії добиратися у Крим важкувато. Крим поки не може конкурувати із європейськими курортами. Щоб він став таким, знадобиться років 7 наполегливої праці і великих інвестицій. А зараз у Крим ніхто не спішить інвестувати кошти, бо це — невизнана територія", - додала вона.

Лілу вважає, що мешканці Криму повинні були самі боротися за те, щоб залишитися у складі України. Натомість вони поставилися до російської інтервенції досить інертно.

"Мешканці Криму повинні були самі боротися за те, аби залишитися у складі України. А вони поставилися до цього дуже інертно. Частково і самі винуваті у тому, що опинилися у такій ситуації. Ніхто із моїх знайомих відокремлення Криму не підтримував, вони були проти цього. Та за них все вирішили", - сказала вона.

Зараз ви читаєте новину «Батько Лілу у Криму, щоб заплатити за квартиру займав чергу о 6 ранку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі