середа, 01 грудня 2010 14:33

Батько Джексона подав ще один позов проти його лікаря

Батько Джексона подав ще один позов проти його лікаря

Джо Джексон, батько поп-короля Майкла Джексона подав повторний позов проти лікаря його сина Конрада Мюррея.

У новій заяві батько музиканта також звинувачує Мюррея в ненавмисному вбивстві його сина. Раніше причиною смерті Майкла Джексона визнали передозування сильного знеболювального пропофолу. Мюррей був лікарем, який продав співаку цей препарат.

Також у позові в якості співвідповідача вказана фармацевтична мережа Applied Pharmacy, яка продала Мюррею пропофол. Позивач вимагає стягнути з медика і компанії компенсації, але їх сума не вказується.

Джо Джесон подав заяву до суду вівторок, 30 листопада. Раніше такий самий позов Джо Джексон подавав до федерального суду, проте суддя відмовився його розглядати, вказавши, що справа повинна слухатися в суді на рівні штату.

Нагадаємо, Майкл Джексон помер від зупинки серця 25 червня минулого року в Лос-Анджелесі, коли йому було 50 років. Конрад Мюррей неодноразово заперечував свою провину. На думку лікаря, співак вжив додаткову дозу ліків, коли він вийшов з кімнати.

Associated Press

Зараз ви читаєте новину «Батько Джексона подав ще один позов проти його лікаря». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі