пʼятниця, 19 листопада 2010 11:53

Брат Джексона назвав підробкою новий диск співака

Брат Джексона назвав підробкою новий диск співака

Ренді Джексон, брат Майкла Джексона, заявив в своєму блозі на Twitter, що пластинка "Michael", реліз якої призначений на 10 грудня 2010 року, є підробкою.

Ренді стверджує, що не у всіх піснях з диску звучить голос Майкла. Він також вважає, що продюсер диску Джон Макклейн чудово обізнаний про підробку, і саме тому члени сім'ї Джексонів не допускалися в студію під час завершення роботи над альбомом.

"Це досить дивно: як Sony планує випустити десять альбомів Майкла за наступні сім років, якщо у Макклейна не вистачило оригінального матеріалу навіть на одну пластинку? Цікаво, на що розраховує Sony? Чи компанії взагалі плювати на все?" - пише Ренді Джексон.

Ренді має на увазі контракт, який Sony уклала зі спадкоємцями Джексона весною 2010 року. Вартість операції оцінювалася в 250 мільйонів доларів, що є рекордом для музичної індустрії.

Згідно з офіційною інформацією, альбом "Michael" містить пісні Майкла Джексона, що раніше не видавалися, допрацьовані вже після смерті виконавця. У записі матеріалу для диску брали участь Ленні Кравіц, 50 Cent і Ейкон.

Раніше альбом вже встиг зібрати негативні відгуки родичів Джексона і деяких музикантів (зокрема Will.i.am, учасника групи Black Eyed Peas). На думку противників релізу, Майкл не хотів би, щоб його пісні, робота над якими не була завершена, надійшли у продаж.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Брат Джексона назвав підробкою новий диск співака». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі