субота, 19 липня 2008 10:46

Батьки Ані Лорак та Мурата готуються до їхнього весілля (ФОТО)

Батьки зірки "Євробачення-2008" української співачки Ані Лорак щосили готуються до весілля улюбленої дочки.

Щоправда, самі батьки популярної артистки Ані Лорак та близькі її нареченого Мурата досі не знайомі один з одним і жодного разу не спілкувалися, хоча їх діти живуть разом вже більше двох років.

І лише цією осені, на святкуванні дня народження Кароліни (це справжнє ім"я Ані), вони зможуть познайомитися.

30-річну співачку, як вона сама не раз говорила, зараз повністю влаштовує статус незаміжньої пані та цивільний шлюб з турком Муратом. А після офіційних оглядин від каблучки на пальчику і штампу в паспорті не відкрутитися, тим більше що цього так хочуть батьки Ані - Жанна Василівна і Мирослав Іванович. За словами тата Лорак, дочка благословення у нього ще не просила, але згоду на шлюб з Муратом він точно дасть. Поки він чекає калиму від нареченого.

- Хороший хлопець! - запевняє Мирослав Іванович. - Вона могла пов"язати свою долю з яким-небудь багачем, але прислухалася до свого серця. Романтик, одним словом. У цьому дочка дуже схожа на мене. Я щасливий, що дочка не шукала вигоди і знайшла кохання.

Причина того, що батьки Ані та Мурата досі не знайомі - божевільна зайнятість зірки і величезна відстань, що розділяє майбутніх сватів. За словами артистки, зі своєю сім"єю і з ріднею коханого вона спілкується найчастіше по телефону.

- Мені приємно, що я сподобалася мамі Мурата (тата у нього давно немає), а він - моїм батькам. Вони відразу його прийняли і, сподіваюся, полюбили, - зізналася "Z" щаслива Лорак, повідомляє Твой ДЕНЬ.

Зараз ви читаєте новину «Батьки Ані Лорак та Мурата готуються до їхнього весілля (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі