пʼятниця, 26 лютого 2021 14:06

Барабанщик та балерина. Притула поділився талантами своїх дітей

Ведучий Сергій Притула розповів про таланти своїх дітей. Він зазначив, що в його сина Дмитра є хист до роботи з комп'ютером.

Автор: instagram.com/siriy_ua
  Притула розповів про таланти своїх дітей
Притула розповів про таланти своїх дітей

"Він 3 роки відвідує комп'ютерну академію. Йому подобається писати якісь програми, працювати в 3D. Відверто, не зовсім розбираюся в тому, чим він займається, але дитина щаслива, то і я коло неї. Окрім того, він вчиться грати на барабанах та ходить на плавання. Я не скажу, що в нього є якийсь талант до музики, як у супербарабанщика, але це йому цікаво, допомагає розвиватися, а, головне, він цього хоче", - зауважив ведучий "Нового каналу".

Його донька 3-річна Соломія ходить до балетної студії.

Автор: instagram.com/siriy_ua
  Притула розповів про таланти своїх дітей
Притула розповів про таланти своїх дітей

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Люблю так, що на очі не бачу" - як зіркові пари святкують річниці шлюбу

"З нею щоразу відбуваються якісь цікаві пертурбації. Спочатку вона каже, що не хоче йти на заняття. Потім каже, що не хоче звідти йти додому. Це нас дуже смішить. Крім того, помітив, що Соломія любить малювати. Від якоїсь примітивної дитячої історії її малюнки починають переходити до чогось цікавого та осмисленого. Їй дуже подобається експериментувати з кольорами. Ми зараз відслідковуємо цей процес. Якщо вона не стане байдужою до малювання, підставимо їй плече у цьому напрямку", - додав ведучий.

Ведучий Сергій Притула зізнався, що може прочитати до 5 книжок за тиждень. Він зазначив, що останні кілька місяців "надто інертний щодо книг".

Зараз ви читаєте новину «Барабанщик та балерина. Притула поділився талантами своїх дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі