понеділок, 01 лютого 2021 13:25

"Люблю так, що на очі не бачу" - як зіркові пари святкують річниці шлюбу
8

Телеведуча Тетяна Терехова і Іван Литвин святкували 7-му річницю шлюбу
Фото: Instagram.com
Руслана Лижичко і  Олександр Ксенофонтов відзначили срібне весілля
Руслана Лижичко і  Олександр Ксенофонтов відзначили срібне весілля
З нагоди річниці шлюбу Сергій Притула зізнався дружині в коханні
З нагоди річниці шлюбу Сергій Притула зізнався дружині в коханні

Учора продюсерка Олена Мозгова і її чоловік, співак Девід Аксельрод відзначили 6-ту річницю шлюбу. Про це жінка сповістила своїх підписників в Instagram.

"6 років тому ми сказали "так"! Було так само сніжно і прохолодно, я тримала простий букет білих, неймовірно ароматних тюльпанів, а Девід тримав мене. Було слизько, у животі Соля буцкала мене ногами і ніби казала: "Агов, я тут! Я з вами! Незабаром зустрінемось!" Ми попросили без Мендельсона і урочистих промов, але від традиційного поцілунку після підписів не відмовились", - згадала продюсерка.

Як відзначають річниці шлюбу інші зіркові пари, підготувала Gazeta.ua.

Днями 7-му річницю з дня шлюбу святкували донька скандального депутата Андрія Деркача, телеведуча Тетяна Терехова, і син політика Володимира Литвина Іван. З нагоди свята Тетяна опублікувала кілька романтичних світлин. Цим і привітала чоловіка зі святом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сам п'ю, сам гуляю: 5 зірок, які живуть без пари

Наприкінці грудня співачка Руслана Лижичко і її чоловік, продюсер Олександр Ксенофонтов, відзначили срібне весілля.

"25 років злетіли, як мить. Кохання справді може бути неземне", - написала Руслана в Instagram і опублікувала чорно-білі знімки з дня весілля.

На світлинах Руслана та Олександр обмінюються обручками. Молодята не влаштовували гучного святкування, були вбрані в повсякденний одяг.

30 серпня український шоумен Сергій Притула та продюсерка Катерина Сопельник відзначили 5-ту річницю шлюбу. З цієї нагоди телеведучий підсумував спільні досягнення за роки сімейного життя. Серед здобутків Притули 600 концертів по всьому світу та близько 300 ефірів телепрограм на 3 каналах. А ще шоумен набрав 5 кг й посивів на бороді.

Четверо дітей, 4 собаки і стільки сміху!

"З кожним роком ти стаєш красивішою і мудрішою! І ще тобі пасує материнство! Мені залишається дрібничка: робити все, щоб тобі було не соромно зі мною "вийти в люди". І я стараюсь! Вітаю нас з першою "5-річкою". Люблю так, що на очі не бачу", – написав Сергій Притула на своїй сторінці у Facebook.

Минулого літа відсвяткували 21-річницю шлюбу Девід і Вікторія Бекхем. Дизайнерка поділилась чуттєвим зізнанням в Instagram.

"З річницею, коханий! Не можу повірити, що пройшов вже 21 рік з тих пір, як ми сказали один одному "так". Четверо дітей, 4 собаки, стільки сміху! І я кохаю тебе все більше з кожним днем", - написала Вікторія.

Девід у свою чергу згадав, як вперше побачив Вікторію:

"Близько 23 років тому я сидів у кімнаті з Гарі Невілом, а дівчатка-перчинки виступали по телевізору. Я обернувся до нього і сказав: "О, мені подобається ота, в обтягуючому чорному комбінезоні". Хто б міг подумати, що стільки років по тому ми відсвяткуємо 21 рік нашого шлюбу і будемо батьками 4 найкрасивіших і прекрасних дітей. Дякую, з річницею. Я кохаю тебе", - зізнався футболіст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Був упевнений, що платить забагато аліментів: 5 найскандальніших зіркових розлучень

20 листопада торік королева Великої Британії Єлизавета II та її чоловік принц Філіп сьогодні відзначили 73-тю річницю шлюбу. З цього приводу на офіційній сторінці монаршої сім'ї в Instagram опублікували їхнє спільне фото.

Зараз ви читаєте новину «"Люблю так, що на очі не бачу" - як зіркові пари святкують річниці шлюбу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі