вівторок, 18 грудня 2012 16:51

Янукович-молодший не поспішає перевозити дружину з сином в Київ

Янукович-молодший не поспішає перевозити дружину з сином в Київ
Син політика захоплюється машинами Фото: korrespondent.net

Віктор Янукович-молодший, незважаючи на те, що працює у Верховній Раді, не перевозить свою дружину Ольгу і сина Іллю з Донецька до Києва. Про це народний депутат розповів Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Ми живемо в країні Україна, їздимо один до одного в гості. Це той життєвий режим, який ми самі для себе вибирали. Звичайно ж можливо якісь речі хотілося б змінити, але на жаль маємо те, що маємо, як кажуть", - підкреслив він.

За словами сина президента, свою молоду сім'ю до Києва він перевозити поки не збирається.

"Нас все влаштовує. Я так розумію, що їм там краще", - зазначив він.

Також Янукович-молодший прокоментував зміну іміджу своєї дружини Ольги, яка з брюнетки перетворилася на блондинку.

"Це її особиста справа. Я не проти будь-яких ініціатив, якщо їй так захотілося", - підкреслив він, зазначивши, що здивувався таким кардинальним змінам.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Син Януковича до Ради вдягнув дешевий годинник

Крім того Віктор розповів, що його син також як і він захоплюється автомобілями. У майже 3-річного хлопчика є навіть своя машина.

"Я радий, що він автомобіліст природжений. На своїй автівці сидів. Це невелика електрична дитяча машина", - зазначив він.

Зараз ви читаєте новину «Янукович-молодший не поспішає перевозити дружину з сином в Київ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі