понеділок, 29 листопада 2010 14:54

Анна Сєдокова цілувалася з білявкою (ФОТО)
13

Колишня учасниця гурту "ВіаГра" Анна Сєдокова зняла новий кліп на пісню "Ревнощі". Співачка сама вирішила обрати цю тему, до того ж, у її жіночому образі.

"Жінки за природою більш емоційні, тому і всі почуття відчувають гостріше. Любити чи ненавидіти, бути окриленою щастям або страждати - кожна з нас просто не може наполовину. І це стосується не тільки взаємин з чоловіками. Переживати почуття, хай і такого ж ґатунку, можна навіть до власної подруги", - розповіла співачка.

Для того, щоб знайти головну героїню майбутнього відео, Сєдокова розмістила відповідне оголошення у себе в блозі, на яке відгукнулися сотні красунь. Але в підсумку вибір виконавиці упав на дівчину з її власного шоу-балету.

"Там були надто інтимні моменти, тому поява третіх осіб була не бажаною", - пояснила Анна.

Також у кліпі взяли участь інші дівчата з шоу-балету Анни Сєдокової. Спеціально для зйомок спорудили величезну декорацію з дерева.

"Мене розриває від щастя! Усім показую фото і відео зі зйомок кліпу і бачу захоплені погляди ! Я навіть пишаюся собою і не соромлюсь!", - написала Сєдокова по закінченні зйомок у своєму Twitteri.

Нагадаємо, нещодавно Анна Сєдокова розмістила фото, де вона зображена разом із "вагітним" російським актором Дмитром Дюжевим.

Gazeta.ua/ Bilshe

Зараз ви читаєте новину «Анна Сєдокова цілувалася з білявкою (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі