четвер, 12 березня 2015 12:44

Анна Сєдокова показала пружні груди у вузькому топі

Автор: Соціальні мережі
 

Співачка Анна Сєдокова поділилася з шанувальниками враженнями від відвідування занять йоги, а також опублікувала фото з тренування, на якому демонструє розкішний бюст і накачаний прес.

"8.50 ранку я вперше плентаюся на йогу в сусідній будівлі. Навіть килимок для йоги здається в цей час важким" До занять мені просто хотілося кави, після - просто жити ".. Відразу скажу, я всі ці групові заняття ну дуже не люблю. Обов'язково знайдеться хтось хто буде робити все ідеально, а ти будеш почувати себе неповороткою корівкою Му-Му. Але все ж, скарб що накопичивося за зиму , стусанами виштовхнув мене на тренування. В кімнаті було жарко. "Дурниці" -Подумало моє тіло і розклало килимок 1001 наклеєна на ньому принцеса відразу видали в мені маму двох дітей. Ось тобі і ще один стимул, Анечка. А тепер вперед! Це було здОрово. І здорОво. Насамперед йога - це фізкультура. Геніальні вправи з легкими гирями і багаторазові повтори, сушать і не зроблять тебе схожою на Рембо. Стретчинг і кардіо одночасно І ще ... Десь на 45 повторі однієї вправи ти подумки проклинаєш всі бургери, з'їдені вчора. А це означає сьогодні будеш максимально обережна з тим, що ти їси. В цілому я За! Завтра ще піду і обов'язково напишу. Діліться своїм досвідом! Будемо прощатися з запасами разом!", - Підписала своє фото Сєдокова.

Нагадаємо, співачка познайомила дочок з новим нареченим.

"Я раніше нікого не знайомила, зараз все добре і для мене було головним, щоб людина була би хороша, яка полюбить, дітей і що б вони полюбили. Якщо я і гналася за чим, то тільки за цим, це дуже кумедно, у мене всі дружать, у нас хороші відносини: у мене, Сергія та Максима, - каже співачка.

Зараз ви читаєте новину «Анна Сєдокова показала пружні груди у вузькому топі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі