понеділок, 21 жовтня 2024 12:53

Анна Саліванчук влаштувала професійну зйомку з двома синами
20

Анна Саліванчук влаштувала фотосесію з синами
Фото: instagram.com/salivanchuk.anna
Анна Саліванчук влаштувала фотосесію з синами
Анна Саліванчук влаштувала фотосесію з синами
Анна Саліванчук влаштувала фотосесію з синами
Анна Саліванчук влаштувала фотосесію з синами

Українська акторка Анна Саліванчук потішила прихильників сімейним контентом. Зірка кіно влаштувала стильну фотосесію з синами від нардепа Олександра Божкова.

На кадрах, опублікованих в Instagram жінка позувала з Глібом і Микитою у студії.

Перед камерою постала в класичному костюмі. Образ доповнила червоними туфлями та беретом у тон.

Хлопці показались у штанах, жилетах і піджаках. Аутфіт завершили білими кросівками та метеликами.

Під публікацією Саліванчук пояснила, чому дітей потрібно хвалити.

"Малюкові з народження кажуть, який він розумний, гарний і добрий. Дорослих розчулюють перші кроки, слова та малюнки дитини. Хвалять дітей за самостійно зав'язані шнурки і до кінця з'їдений суп. Але коли дитина дорослішає, рівень похвали різко знижується. Батьки вважають дітей уже достатньо дорослим і починають заохочувати "вчорашнього" малюка лише за хороші оцінки у щоденнику чи інші серйозні досягнення", - зазначила молода мати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Майкл Дуглас на рідкісних фото показався з 21-річною донькою

Додала, що на думку психологів діти та підлітки потребують багато уваги й похвали.

"Похвала формує довірчі стосунки. Отримуючи позитивний відгук на свої дії від дорослих, дитина розуміє, що її люблять, про неї дбають, за її вчинками стежать і готові їй допомогти.

Похвала дарує віру в себе. Регулярне схвалення дозволяє повірити у себе та свої сили. Дитина, яку часто хвалять батьки, не реагуватиме на неконструктивну критику чужих людей. Він знає, що якщо йому щось не виходить, це не страшно. Потрібно краще намагатись і знову і знову не залишати зусиль. Це запорука формування здорової самооцінки.

Похвала підтримує мотивацію. Буває, якщо нашу роботу розкритикували, то доопрацьовувати її немає бажання. Наприклад, якщо дитина не розуміє математики і її постійно лають за те, що вона не може правильно вирішити завдання, то у малюка може зникнути мотивація займатися точними науками. І навпаки: якщо ви шукатимете ті моменти за які можна похвалити, дитина займатиметься охоче", - пояснила акторка.

Раніше Саліванчук влаштувала студійну зйомку в образі, який раніше на ній не бачили. Перед камерою зірка постала в широкому костюмі трендового коричневого кольору. Під низ одягла прозорий мереживний корсет.

Зараз ви читаєте новину «Анна Саліванчук влаштувала професійну зйомку з двома синами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі