середа, 16 січня 2019 08:44

Ані Лорак зняла фільм про себе

Ані Лорак зняла фільм про себе
Випустили фільм про створення шоу Ані Лорак DIVA Фото:.rbc.ua

Відома співачка Ані Лорак анонсувала вихід фільму про створення свого грандіозного шоу DIVA.

Ним захопила українських глядачів після трянсляции концерту на одному з провідних вітчизняних каналів. Коротким промо вона поділилася в Instagram з посиланням на власний YouTube-канал з повнометражною версією.

Зірка подякувала всіх причетним до "народження" картини і поцікавилася, чи сподобалась документальна стрічка її шанувальникам.

"Ми приготували для вас унікальний фільм про створення шоу "Діва". Неймовірна історія очима талановитого режисера Павла Кильдау! Спасибі Олегу Бондарчуку - режисеру шоу, і всій нашій команді, всім, хто причетний до цієї роботи. Документальний фільм на моєму каналі в YouTube! Хто вже подивився? Як вам?" - запитала Лорак у фанів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оля Полякова знялася у фотосесії з дочкою

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Мы приготовили для вас уникальный фильм о создании #шоуДива. Невероятная история глазами талантливого режиссёра @pavel_kildau! 🎬 Спасибо @olegbodnarchuk - режиссеру шоу, и всей нашей команде, всем, кто причастен к этой работе. Документальный фильм на моём канале в YouTube! 🎞 Кто уже посмотрел? Как вам?

Публикация от Ани Лорак (@anilorak)

В короткому фрагменті промо-відео співачка виходить на сцену під світло софітів в білій пухнастій шубі.

"Є ти, твоє життя, чистий аркуш паперу. Ти маєш право прожити його радісно. Навіть ти зобов'язаний прожити його щасливо. Бути просвітленим, тобто прокинутися і полюбити себе, полюбити життя, відчути, що ти чарівник, що ти можеш робити все, що ти хочеш. Здійснювати мрії, літати, любити. Мріяти, творити. Там, у цій кінцевій точці, куди ми прагнемо, має бути слово "любов", - ділитися своїми думками за кадром співачка.

Українська співачка Ані Лорак, яка виступає в Росії, показала нове фото з відпочинку в Маямі. Ані Лорак шокувала фанатів зміною іміджу - на фото схоже, що вона підстриглася і зробила каре.

Зараз ви читаєте новину «Ані Лорак зняла фільм про себе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі