середа, 11 червня 2008 08:48

Ані Лорак відмінила весілля через роман з Філіппом Кіркоровим (ФОТО)

Українська зірка "Євробачення" дала відверте інтерв"ю газеті "Твой День".

Для однієї з найкрасивіших пар українського шоу-бізнесу - співачки Ані Лорак та її коханого Мурата - марш Мендельсона, схоже, вже не прозвучить!

30-річна Ані розповіла, що вона і її бойфренд навряд чи одружаться.

Хоча майже два роки тому в день свого народження Кароліна Куєк (справжнє ім"я  співачки) привселюдно заявила, що збирається заміж за свого коханого - турка Мурата.

Спочатку весілля було призначене на минулу осінь, але торжество так і не відбулося, оскільки красуні потрібно було відзначити свій творчий ювілей. Потім розпис перенесли на весну, але Ані Лорак відбула на Євробачення-2008.

У результаті конкурс успішно закінчився, а розмови про майбутнє одруження взагалі зійшли нанівець.

- Весілля не буде, - заявила Кароліна. - Мене і такі відносини цілком влаштовують. Без штампу в паспорті.

Мурат на це питання відповів більш ухильно.

- Весілля ми відклали на невизначений термін, - признався він. - Це було спільне рішення. У нас просто немає на це часу.

У планах Ані Лорак концерт в Туреччині, показ мод в Італії, куди її особисто запросив Роберто Каваллі, і поїздка в Юрмалу на "Нову хвилю".

Але, схоже, неймовірна завантаженість Лорак - лише привід. За словами близьких до оточення співачки осіб, причиною краху таких райдужних планів могли стати дуже теплі відносини Ані з російським поп-королем Філіппом Кіркоровим, з яким Ані дуже зблизилась під час підготовки до "Євробачення".
Зараз ви читаєте новину «Ані Лорак відмінила весілля через роман з Філіппом Кіркоровим (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі