пʼятниця, 25 грудня 2009 13:49

Ані Лорак відчула себе багатодітною матір"ю (ФОТО)
6

Напередодні Нового року українська співачка Ані Лорак відмінила всі справи, присвятивши день поїздці в дитячий будинок і онкологічну клініку.

Накупивши іграшок, фруктів та солодощів, артистка спочатку відправилася до вихованців дитячого будинку "Малятко".

У актовому залі, де стояла пишна наряджена ялинка, і відбулася довгоочікувана зустріч. Кароліна привітала всіх діток з наступаючими святами, заспівала з дітьми пісню "С первого взгляда", а потім вручила всім подарунки, після чого відбулася автограф-сесія із зіркою.

"Я рада, що можу подарувати увагу дітям, які так на неї потребують. Адже я сама виховувалася в інтернаті, і як ніхто інший знаю, що це таке. Тому, щороку прагну зробити щось добре для дітей. Це так важливо бути щирим і робити хороші вчинки для всіх, хто цього очікує", - сказала дівчина.

Попрощавшись з дитячим будинком, співачка відправилася в Обласну лікарню, де на неї вже давно очікували. Маленькі дітки з мамами наряджали ялинку і готували подарунки для Ані Лорак - янголів і малюнок сонечка.

Співачка привезла для дітей найнеобхідніші ліки, фрукти, соки та солодощі. Кароліна привітала всіх з наступаючими святами, побажавши малюкам та їхнім батькам віри в швидке одужання.

"Хочу, щоб ви щосили боролися з хворобою, а я триматиму за вас кулачки! - пообіцяла співачка. - Хай всі мрії збуваються! Вірте в диво, і воно обов"язково прийде".

За матеріалами E-motion.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Ані Лорак відчула себе багатодітною матір"ю (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі