пʼятниця, 25 травня 2012 10:28

Анджеліна Джолі товстіє на пончиках і ковбасках

Анджеліна Джолі товстіє на пончиках і ковбасках
Актриса намагається поправитись до весілля Фото: donbass.ua

Популярна актриса і наречена Бреда Пітта Анджеліна Джолі готується до весілля. Заради цієї гучної події артистка посилено поправляється, а меню для неї розробив її майбутній чоловік, куди він включив пончики, ковбаски і картопляне пюре.

Незважаючи на те що Бред Пітт буквально вбив численних шанувальників його з Анджеліною Джолі пари новиною, що вони так і не визначилися з датою весілля, стало відомо, що Енджі щосили готується до цієї урочистої події. Мало того, що вона вибрала вінчальну сукню від Versace, Анджеліна активно товстіє для весільного вбрання. Справа в тому, що актриса, яка в своєму бажанні виглядати розкішно на власному весіллі нічим не відрізняється від інших жінок, сіла на спеціальну калорійну дієту.

Анджеліна Джолі попросила Бреда Пітта, який чудово готує, скласти для неї спеціальне меню. Бред отримав від майбутньої дружини завдання: пекти свої знамениті пончики не тільки на сніданок, але і на вечерю. Сам Бред запропонував доповнити меню Енджі пирогами і картопляним пюре з калорійними ковбасками.

Між ти злі язики стверджують, що Анджеліні треба цілий рік сидіти на спеціальній дієті, щоб хоч трохи погладшати - настільки голлівудська знаменитість схудла. Їй вкотре приписали страшно виступаючі вени на руках і пригадали надто кістляві ноги. Дехто навіть зазначив, що Джолі схудла до того, що стала виглядати старшою за свої роки, а то й постарше Пітта.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бред Пітт шокував новинами про своє весілля

Між тим з'явилася нова інформація щодо ймовірної дати весілля Бранджеліни. Світські хронікери не залишають спроб докопатися до істини - вони припускають, що заява Пітта на килимовій доріжці Каннського кінофестивалю насправді помилкова. Нібито Бред і Анджеліна спеціально темнять, щоб не привертати до себе підвищеної уваги преси. Ходять чутки, що одруження однієї з найкрасивіших пар Голлівуду відбудеться в серпні. Тим не менш, стверджують деякі західні ЗМІ, що б не говорив Пітт, папараці від нього і Джолі так просто не відстануть.

Зараз ви читаєте новину «Анджеліна Джолі товстіє на пончиках і ковбасках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі