середа, 18 серпня 2010 16:05

Анджеліна Джолі обурила психологів своїм поводженням з сином

Анджеліна Джолі обурила психологів своїм поводженням з сином

Актриса Анджеліна Джолі викликала обурення деяких дитячих психологів тим, що обдурила свого дев'ятирічного сина Меддокса, з'явившись перед ним на знімальному майданчику фільму "Солт" в образі чоловіка. Син не впізнав рідну матір доти, поки та не покликала його по імені своїм звичайним голосом.

Австралійський психолог Дороті Роу обурюється. За її словами, мати змусила свою дитину перенести дуже сильне для його психіки потрясіння, пише британська газета The Daily Telegraph.

"Я запросила його, щоб він зі мною привітався, при цьому не сказала йому, хто я. Отже він підійшов, потиснув мені руку і потусувався зі мною певний час, а потім я покликала його: "Мед?.." і він такий: "Аааааа! Мааама!." і абсолютно розгубився", - розповіла про цей епізод сама Джолі.

Дороті Роу, автор книги "Чому ми брешемо", що недавно вийшла, засуджує поведінку зірки.

"Я думаю, що на той час, як дитина досягає цього віку, вона вже знаходить відчуття себе і хоче відчувати, що контролює ситуацію. Одурюючи свого сина таким чином, Джолі посміялася над ним на публіці", - зазначила психолог.

"Тепер він відчуває, ніби його зрадили, він більше не відчуватиме контролю над ситуацією, і в цілому це підірве довіру, яку він мав до своєї матері. Мати грає особливу роль в житті дитини, як і батько. Тому, спочатку сформувавши емоційний зв'язок з сином під виглядом чоловіка, а потім розкривши себе як мати, вона повністю порушує його внутрішній компас. Таким чином з її сина може вирости дуже нестабільна молода людина", - лякає психолог.

На Бреда Пітта, співмешканця Джолі, її маскування теж вплинуло. Адже, поки вона знімається в образі чоловіка, він не наважується поцілувати її, зізналася актриса.

NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «Анджеліна Джолі обурила психологів своїм поводженням з сином». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі