середа, 28 липня 2010 18:12

У Токіо Джолі показала ноги від вух і жилаві руки (ФОТО)
8

27 липня Анджеліна Джолі разом зі старшими дітьми прибула до Токіо на прем'єру нового фільму "Солт".

На відміну від Москви, де на неї, до речі, напала п'яна фанатка,  в Токіо у актриси була обширніша програма.

Вона побувала на фотоколле, дала прес-конференцію і поспілкувалася з фанатами й глядачами на самій прем'єрі.

Також сімейство встигло пройтися по магазинах, де Джолі купила малюкам іграшки з мультфільмів Міядзакі - рибку Поньо і Тоторо.

На прес-конференції Джолі вкотре спростувала всі чутки про те, що їхнім стосункам з Бредом Піттом прийшов кінець. "Він був чудовим батьком, - розповіла Енжі про часи, коли вона знімалася в "Солт", а Бред сидів з дітьми. - Частенько приводив дітей на майданчик. Вони грали зі штучною кров'ю й здивовано дивилися на дивну зачіску матусі ".

Коли актрису запитали, як їй вдається працювати й зберігати сім'ю, вона відповіла: "Бред - ось слово, що робить це можливим".

"Я граю різні ролі, але в першу чергу я - мама для своїх дітей, - сказала актриса. - Трохи дивна така. Мені здається, вдома я досить смішна".

Свої бойовики Джолі дітям не показує: "Думаю, їм буде важко дивитися, як хтось намагається вбити їх маму, нехай навіть вона і перемагає в кінці", - пояснила вона.

В Японії на всіх заходах Джолі дотримувалася свого улюбленого чорного кольору в одязі, якому зрадила лише в Москві. На фотоколле у неї був чорний брючний костюм, а на прем'єру актриса вдягнула розкішну сукню від Версаче - цій марці вона також залишається вірною дуже давно.

StarsLife

Фото: Reuters

Зараз ви читаєте новину «У Токіо Джолі показала ноги від вух і жилаві руки (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі