четвер, 18 лютого 2016 09:52

Анджеліна Джолі не хотіла народжувати дітей

Анджеліна Джолі не хотіла народжувати дітей
Reuters

Актриса Анджеліна Джолі розповіла про те, як сильно змінилося її життя після поїздки в Камбоджу. Нагадаємо, що зараз 40-річна Джолі мати шістьох дітей, але в минулому зірка і подумати не могла про те, що вона коли-небудь стане мамою.

"Це дивно, але я ніколи не хотіла дитину. Ніколи не хотіла бути вагітною або сидіти з дітьми. Мені ніколи не спадало на думку, що я стану мамою", - розповіла зірка в інтерв'ю.

Зараз Джолі перебуває в Камбоджі на зйомках її нового фільму "Спочатку вони вбили мого батька: Спогади дочки Камбоджі" (First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembers).

Вперше думка про дітей відвідала Анджеліну на зйомках фільму "Лара Крофт" (Tomb Raider), коли актриса грала з дітьми в камбоджійської школі.

"Я раптово усвідомила, що мій син перебуває десь в цій країні", - пояснює зірка.

У 2002 році зірка усиновила Меддокса, а потім відкрила благодійний фонд в одній з провінцій Камбоджі, який забезпечує медичну допомогу, освіту і охорону навколишнього середовища в сільській місцевості країни. Сьогодні Меддоксу 14 років, і він вже допомагає матері на зйомках її нового проекту.

"Зараз я відчуваю, що перебуваю на своєму місці в житті. Все склалося так, як треба", - підсумувала Джолі.

Зйомки нового проекту прокоментував і співпродюсер Джолі на ім'я Панх:

"Жителі Камбоджі навряд чи дозволять Голлівуду приїхати сюди. Вони дозволили Анджеліні Джолі, але це не одне і те ж. У неї якийсь особливий зв'язок з жителями країни. Дивно, що вона не народилася в Камбоджі. Можливо, що в минулому житті вона була однією з нас".

Джолі планує завершити зйомки свого нового фільму до кінця року. Сама актриса називає цей проект найважливішим у своїй кар'єрі.

"Коли я вперше прилетіла в Камбоджу, вона мене повністю змінила. Я усвідомила, що існує так багато історії, яку нам не викладали в школі. І так багато потрібно дізнатися про життя", - зазначила Анджеліна.

Зараз ви читаєте новину «Анджеліна Джолі не хотіла народжувати дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі