четвер, 01 серпня 2024 11:56

Андрій Данилко опублікував фото з Пугачовою, але є нюанс
3

Андрій Данилко і Алла Пугачова
Фото: instagram.com/v_serduchka
Андрій Данилко
Андрій Данилко

Український артист Андрій Данилко, який виступає під псевдонімом Вєрка Сердючка, опублікував фото з російською співачкою Аллою Пугачовою у Юрмалі.

На кадрі, опублікованому в Instagram, чоловік позував у джинсах та спортивному світшоті. Образ доповнив білими кедами, бейсболкою та рюкзаком.

Виконавиця постала перед камерою у майці, коротких шортах і чорному пальто. Аутфіт завершила великим капелюхом і туфлями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Для нас не роблять привілеїв чи попусків" - Жадан пройшов навчання в лавах ЗСУ

Підписники неоднозначно реагують на знімок. Одні підтримують Данилка, інші - критикують.

"Мені дуже шкода, що у нас серед співвітчизників такий відсоток тих, кому аби погавкати. Алла Борисівна засуджує війну, підтримує Україну. Так з паном Данилком гарні стосунки… А ліпше ховатись за кулісами? Щоб вважали лицемірами?", "Вибачте, але це дно. Повне дно. Я думала після висловлювання за російську гірше не буде. А ні, буде. Андрію, у нас війна. Агов", "Геніальні, красиві, щирі", "Це фото максимально недоречне. Допоки росіяни воюють проти нас, не нормально їх тягнути в наш простір", "Дуже сумно, що така велика особистість українського шоу-бізнесу досі шукає хороших росіян", "Та це якийсь прикол. Знову всі братушки? Я щось пропустила?", "Дві легенди", Це фото - просто прояв меншовартості і нерозуміння того, що російська окупація - це не лише про території, а й про культуру", - пишуть у коментарях.

Раніше Данилко відповів, чому продовжує співати російською під час повномасштабного вторгнення. Виконавець зізнався, що російська для нього - це мова комунікації.

Зараз ви читаєте новину «Андрій Данилко опублікував фото з Пугачовою, але є нюанс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі