понеділок, 28 листопада 2011 18:05

Анастасія Волочкова продовжує виступати попри серйозну травму

Анастасія Волочкова продовжує виступати попри серйозну травму

Анастасія Волочкова не перший рік мучиться сильними болями в області плечового суглоба. Однак тільки нещодавно з'ясувалося, що у балерини вивих плеча, через який суглоб в будь-який момент може зміститися.

Балерина Анастасія Волочкова пошкодила плече під час репетиції нового акробатичного шоу. Для артистки подібної професії така травма - не перша.

Балерина розповіла, що пошкодила плече ще чотири роки тому, і, коли нещодавно стара травма знову заявила про себе, артистка вирішила, що це звичайний вивих. Лікарі ж заявили, що навіть така травма дуже небезпечна: плече в будь-який момент може вискочити з суглобу.

Біль в плечовому суглобі була настільки нестерпною, що балерина не витримала і звернулася за кваліфікованою допомогою.

"Це просто жахливо. Здається, що ти помираєш. Пояснити словами не можна", - відзначила Анастасія Волочкова.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Собчак показала фото Волочкової з голими грудьми

Лікарем балерини став іноземний спеціаліст, один з кращих рефлексотерапевтів в світі. Він запропонував артистці лікуватися акупунктурою, але Волочкова злякалася цієї процедури. Також лікар пропонував зробити операцію, але балерина категорично відмовилася, пославшись на те, що багато років терпить різні болі від вивихів і розтягувань, властивих її професії.

Балерина кожен день по кілька годин виконує спеціальні вправи, щоб зміцнити плечовий суглоб й інші частини свого тіла. Навіть незважаючи на серйозну травму, Волочкова не скасувала жодного свого концерту. Тим часом іноземний лікар заявив, що балерина зможе виступати на сцені ще 15 років.

Зараз ви читаєте новину «Анастасія Волочкова продовжує виступати попри серйозну травму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі