понеділок, 02 травня 2011 15:07

Амадор Лопес на покинутому заводі знімав кліп і кричав "Більше сексу!"
15

Фото: Автор: Наталія Чубенко

Хореограф Амадор Лопес та група Rumbero's зняли дебютний кліп на пісню "PASION". Зйомки відбулися на занедбаному заводі.

Композиція записана у Венесуелі, на батьківщині Амадора, де він нещодавно брав участь у телевізійному проекті. Кліп витриманий у жанрі industrial underground. А ось танці в стилі reggaeton, який поєднує в собі реггі, хіп-хоп, латинську музику, біт і важкий бас.

У кліпі були екзотичні костюми, спеціально привезені з Бразилії.

Світлана Лопес була втіленням богині-змії. А ось Амадор побоявся цих плазунів, хоча сам зажадав їх до кліпу. У перервах, коли панночка бігала міняти костюми, які створені українським дизайнером Оленою Олійник, знімальна група час від часу пожевивала бутербродики і насолоджувалася енергетиком Redbull. Під шикарні костюми головна героїня надягала кеди, а вже перед самим виходом на сцену з'являлися шпильки.

У ході зйомок Лопес придумував нові руху для кліпу.

"Стріляємо оченятами! - Голосно викрикував хореограф, коли в кадрі була його половинка. - Більше сексу! ".

Лопес говорить, що reggaeton style це не новинка.

"Це у нас в Латинській Америці зараз дуже модно і популярно. Як людина, яка популяризує латиноамериканську культуру, я дуже пишаюся, що цей стиль музики з'явився і в України. Але для того, щоб виконувати справжній reggaeton, щоб відчувати його динаміку, треба бути латиноамериканцем. Ми тут, звичайно, намагаємося робити все по-справжньому, вже записали багато пісень. Нашій групі Rumbero's два роки, але коло людей, які знають про латиноамериканських вечірках Амадора Лопеса в Києві, поки невеликий. Тому ми вирішили зняти кліп ", - розповів він.

Також Лопес горить бажанням зняти ще інші кліпи.

"Це моя мрія, просто не вистачає часу - і шоу-балет, і танцювальна студія, і телевізійні шоу. У мене маса всього, і це вимагає грошей. А їх, в принципі, ніколи немає - ну ти ж розумієш, що я люблю красиво одягатися. Гроші - не найголовніше у житті. Але вони можуть зробити її більш якісною", - поділився він.

Екстремальними зйомками керував режисерський тандем - Катерина Осінська, що зняла колись кліп для Анастасії Приходько, і Дмитро Мухін.

"Вже вісім років знаю Амадора, він давно хотів зняти кліп, але всі чомусь відкладалося, - розповіла нам Осинський. - Нарешті вибрали пісню і придумали до неї сценарій ".

"Тут взагалі все на соплях тримається, але нам це підходить, обстановка неординарна", - з посмішкою додав Мухін.

До речі, спеціально для кліпу Лопес схуд на 15 кілограмів.

Зараз ви читаєте новину «Амадор Лопес на покинутому заводі знімав кліп і кричав "Більше сексу!"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі