четвер, 28 квітня 2011 15:28

Ковбасну фабрику на галерею перетворили для проекту LabCombinat.

Понеділок, 2

"Камради, це не алкосафарі на гоблінів. Ми їдемо захищати честь Росії", - звертається до членів збірної РФ з історичної реконструкції її капітан Андрій Зимін.

У фестивалі "Битва націй" у Хотині візьмуть участь команди із шести європейських країн та канадської провінції Квебек. Відтворюватимуть середньовічні бої. Капітан росіян заборонив колегам уживати алкоголь дорогою й до кінця боїв. А також попросив: "Пісні вночі не горланити. Розмовляти тихо, краще - спати".

Міжнародний фестиваль історичної реконструкції "Битва націй", 30 квітня - 3 травня

Чернівецька область, Хотин, Хотинська фортеця

Вівторок, 3

Ковбасну фабрику на галерею перетворили для проекту LabCombinat. У колишній "Ковбасці" майже в центрі Києва покажуть фото та інсталяції столичних художників Анни Надуди й Андрія Базюти. "У своїх роботах поєднуємо непоєднуване, - каже Анна. - Ми з Андрієм - вегетаріанці. Але м'ясокомбінат - не лише ковбасна енергетика. Це активна праця, як і мистецтво. Від такого поєднання наша виставка лише у виграші".

Виставка "Торсіонність" Анни Надуди та Андрія Базюти, 29 квітня- 5 травня

Київ, галерея LabCombinat, вул. Дмитрівська, 39

Середа, 4

Іграшкові інструменти цяцянки, світилки та гармоніки використовують музиканти з польсько-українського гурту DagaDana на концертах. Гурт виник після знайомства Даги Грегович із Познані з Даною Винницькою з Івано-Франківська. Торік у Польщі гурт визнали відкриттям року. Співають польською і українською.

Концерт гурту DagaDana в рамках всеукраїнського туру

Одеса, клуб "ШУZZ ", вул. Успенська, 22

Четвер, 5

"Перші10 тисяч знімків - завжди найгірші, - вважав французький фотограф Анрі Картьє-Брессон, засновник першого у світі фотоагентства "Магнум". Прославився умінням залишатися невидимим для тих, кого знімав. - Фотограф має працювати м'яко й непомітно. Адже рибалка ніколи не каламутить воду там, де збирається ловити рибу. Фотографувати може лише той, хто зуміє поставити в один ряд очі, голову та серце".

Дев'ятий міжнародний Київський фотоярмарок, 5-8 травня

11.00, Київ, Міжнародний виставковий центр, Броварський проспект, 15

П'ятниця, 6

15 запорізьких лейтенантів з вокально-танцювального колективу "Пернач" виступлять з концертом для ветеранів Другої світової. Арт-балет "02" танцюватиме у міліцейській формі. "У такому одязі ноги сильно не позадираєш. Тому рухи нагадуватимуть марш", - каже керівник ансамблю 37-річний Андрій Бойко.

Концерт ансамблю запорізької міліції "Пернач"

11.00, Запоріжжя, будинок культури "Титан", вул. Перемоги, 131

Субота, 7

"Відчула дежавю, коли побачила кліп, з яким Міка Ньютон цьогоріч поїде на Євробачення, - пише у своєму блозі російська художниця Христина Єлизарова. - Минулого літа робила приватну зйомку з авторським колажем. Тепер бачу свій колаж у її кліпі. Тільки Міку доклеїли". На це продюсер співачки Тимофій Нагорний каже: "Шукали людей, які знімуть швидко, якісно і недорого. Половину кліпів українських співаків бачив у зарубіжних, просто трошки по-іншому зроблено".

Семінар Христини Єлизарової про бодіарт

12.00, Росія, Санкт-Петербург, Клинський проспект, 25

Неділя, 8

"Львів консервативний за своєю природою, - написав Юрій Андрухович у есе "Мала інтимна урбаністика". - У Львові завжди залишається приблизно та сама кількість сволоти, божевільних, патріотів, громадян, міщан, богеми, рагулів, москалів - усіх категорій населення. Це дозволяє місту завжди бути самим собою".

День Львова, 7-9 травня

Зараз ви читаєте новину «Ковбасну фабрику на галерею перетворили для проекту LabCombinat.». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі