понеділок, 11 червня 2012 12:25

Альона Свиридова потрапила в аварію в Керчі

Альона Свиридова потрапила в аварію в Керчі
Ніхто в ДТП не постраждав Фото: 1tv.ru

Російська співачка Альона Свиридова потрапила в аварію в кримському місті Керч. Ніхто не постраждав.

За словами співробітника прес-служби міського управління ДАІ, інцидент трапився в неділю в другій половині дня. Автомобіль марки Audi, в якому знаходилася співачка, виїжджав з узбіччя на проїжджу частину. У цей момент в нього врізалася машина марки "Жигулі", котра слідувала в попутному напрямку.

"За словами учасників інциденту, за кермом Audi перебувала не співачка, а інша людина. На неї оформили протокол. Аварія дріб'язкова: у однієї машини пом'яте крило, в іншої задні двері", - заявив співробітник прес-служби.

Зазначимо, нещодавно Альона зізнавалася, що після участі в екстремальному проекті "Жорстокі ігри" втратила всякий інтерес до повсякденного життя, позбавленого яскравих емоцій та адреналіну. Її здолала хандра, впоратися з якою допомогло нове небезпечне захоплення.

"Я занурююся в море, що кишить акулами! Їх навколо не менше 20. Вони розміром з мене і набагато більше! Вони плавають майже прямо на поверхні, біля човна, а я ніяк не можу опуститися вниз", - так Альона описувала свої відчуття від заняття дайвінгом.

Олена відкрила для себе абсолютно інший світ: "Я раптом зрозуміла, що під водою зовсім не потрібні слова, можна спілкуватися подумки, телепатично. І зовсім не страшно померти і відродитися дельфіном, вони вміють любити, і їм так само весело, не потрібні машини, димне повітря великого міста, одяг, будинки, марнославство і вся ця метушня".

Зараз ви читаєте новину «Альона Свиридова потрапила в аварію в Керчі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі