четвер, 26 липня 2007 15:54

Свиридова зустрічається з Макаревичем

  Альона Свиридова хоче народити дитину
Альона Свиридова хоче народити дитину

42-річна російська співачка Альона Свиридова розійшлася зі своїм цивільним чоловіком манекенником Дмитром Мірошниченком, 25 років. У подружжя є 3-річний син Григорій.

— Ми вже два місяці не живемо разом, — каже Дмитро. — Але домовилися з Альоною, що я бачитимуся з сином. Він зараз відпочиває в Криму з моїми батьками.

Свиридова познайомилася з Мірошниченком чотири роки тому в Африці, на зйомках реаліті-шоу "Гарем". Альона була ведучою, а Дмитро — учасником програми. Після зйомок манекенник переїхав із Києва в московську квартиру співачки. Дмитро родом із Кривого Рогу. У Києві працював моделлю в агенції "Карін". Дівчата-колеги кажуть, що він "завжди надавав перевагу багатим і старшим за себе жінкам".

Свиридова була двічі одружена. Від першого шлюбу з білоруським хіміком у неї є 21-річний син Василь. Він живе в Канаді. Другим був американський чорношкірий дипломат Генрі Пікол. Кажуть, зараз Альона зустрічається із солістом гурту "Машина времени" 53-річним Андрієм Макаревичем, з яким у неї вже був роман. Вони запевняють, що лише товаришують. Але якось обмовилися, що мріють про доньку.

Зараз ви читаєте новину «Свиридова зустрічається з Макаревичем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі