вівторок, 20 листопада 2012 13:55

Олена Водонаєва зібралася народжувати доньку

Популярна телеведуча і модель Олена Водонаєва зробила гучну заяву. Вона зізналася, що мріє про доньку і збирається пройти всі необхідні обстеження, щоб зачати дитину.

Олена Водонаєва в своєму мікроблозі поділилася з численними друзями, колегами та шанувальниками мрією. Телеведуча зізналася, що дуже хоче народити другу дитину, зокрема, Олена мріє про доньку.

Все почалося з того, що Водонаєва опублікувала картинку з зображенням пантери і двох кошенят. Підписала зворушливий знімок Олена так: "Треба сильно загадати! Пора!!" Трохи пізніше телеведуча виклала в мікроблозі ще одну фотографію. Там вже позували троє маленьких червоних панд. Прокоментувала кадр Водонаєва такими словами: "Хочу так!"

Поки читачі мікроблогу гадали, чого ж саме хоче Олена, Водонаєва вирішила прояснити ситуацію. Вона написала: "Все! Їду в лікарню, здаю аналізи і активно починаю над цим працювати! До біса все і всіх, хочу дочку!" На додаток до сказаного телеведуча опублікувала чергову картинку з тваринами.

Однак на цьому Водонаєва не обмежилася. Вона виклала в мікроблозі фотографію перинатального медичного центру, де кілька років тому на світ з'явився її первісток Богдан. "Тут 23 серпня 2010 народився мій хуліган! Тут ми вперше і зустрілися", - розповіла Олена.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Олена Водонаєва взялася рекламувати шоколад

Незабаром Водонаєва заявила: "Я більше нічого не хочу сама! Хочу щоб мене і за мене! Я останнім часом забула, що я дівчинка! Божевілля якесь було ... Хочу ХГЧ, КТГ, УЗД, фрукти, море, читати і купувати фігню! Здається я з глузду з'їхала!)) Так, напевно природа кличе))".

Відзначимо, всі подробиці свого особистого життя Водонаєва тримає в суворому секреті. Не так давно ходили чутки, що нібито Олена пішла від свого чоловіка. Нагадаємо, телеведуча вийшла заміж в серпні 2009 року. Обранцем Олени став бізнесмен Олексій Малакеєв. Дата весілля довгий час трималася в секреті, і лише в день одруження в блозі Олени в Інтернеті з'явився запис: "Пішла заміж". Водонаєва з самого початку підготовки до урочистості вирішила не афішувати цю подію. "Я не хочу кликати пресу в найважливіший день свого життя. Я не хочу бачити там зайвих людей, тому ми запросили тільки найближчих", - говорила у своєму інтерв'ю дівчина.

Примітно, що це було вже друге весілля Олени та Олексія. Вперше вони виголосили один одному клятви вірності на Мальдівах. "Це було свято для двох. Це, скоріше, такий романтичний день, який запам'ятався на все життя", - розповідала Олена в одному з інтерв'ю. Через рік телеведуча народила первістка.

Зараз ви читаєте новину «Олена Водонаєва зібралася народжувати доньку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі