четвер, 01 червня 2017 18:39

Алан Бадоєв покаже череп Макса Барських

Автор: Прес-служба
  Макс Барських виступить у Києві
Макс Барських виступить у Києві

На концерті в Києві відомий режисер Алан Бадоєв пообіцяв показати череп свого артиста Макса Барських.

Менше півроку залишилося до моновистави Макса Барських в Палаці спорту. Це єдиний концерт в Києві артиста в 2017 році. Наймасштабніше шоу в кар'єрі співака пройде під слоганом "Танцюй в моїй голові".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Мінську Барських задарував прихильниць трояндами

Режисером-постановником виступить продюсер артиста Алан Бадоєв, який поділився в своєму Instagram новиною про те, що в столичному Палаці спорту сцени не буде.

"Таймер запущений! Відтепер кожен день наближає нас до однієї з головних шоу-бізнесових подій цієї осені в Києві - Моновистава Макса Барських "Тумани". Я обіцяв безліч сюрпризів і інновацій на сцені Палацу спорту, і ось перший з них: сцени не буде ", - розповідає Бадоєв. - Замість неї буде гігантський череп Макса Барських. Складна машинерія буде збирати і розбирати його на складові, змінюючи рівні, висоту і положення в просторі".

Автор: Прес-служба
  Макс Барських виступить у Києві
Макс Барських виступить у Києві

Кожен з глядачів зможе не просто почути улюблені пісні головного хітмейкера країни, але і відправитися в "подорож", скануючи тіло артиста немов рентгеном.

"Ми всі побуваємо в голові цього по-справжньому божевільного хлопця і наситимося його винятковою енергією у вигляді музики і стовідсоткових хітів", - заінтригував шанувальників співака Алан Бадоєв.

Зараз ви читаєте новину «Алан Бадоєв покаже череп Макса Барських». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі