четвер, 25 липня 2019 12:01

"Якщо прагнеш стати знаменитим, ймовірно, тебе тр*хнуть" - найвідоміші цитати Рутґера Гауера

"Якщо прагнеш стати знаменитим, ймовірно, тебе тр*хнуть" - найвідоміші цитати Рутґера Гауера
Рутґер Гауер славився не тільки ролями у кіно, але й іронічними цататами. Фото: www.crimea.kp.ru

Американський актор, кінорежисер і продюсер Рутґер Гауер помер у віці 75-ти років після нетривалої хвороби.

Смерть знаменитості у Нідерландах підтвердив його агент Стів Кеніс. Поховали актора 24 липня, у середу.

Гауер здобув популярність завдяки культовим картинам "Той, що біжить лезом", "Сліпа лють", "Нічні яструби". За роль Олександра Печерського у "Втечі з Собібора" 1987-го актор отримав "Золотий глобус".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Помер один із авторів Конституції України

Рутґер був відомий не тільки культовими ролями в кіно, але й колючими та іронічними цитатами.

"Третя світова війна для мене - це не солдати і пушки, а наркотики. Добре, що є легальні, але й вони можуть нашкодити. Ці речовини змінюють особистість", - вважав Гауер.

"Щось усередині тенькнуло, коли вперше побачив камеру: ось воно, моє. Подумав, що мушу спробувати. Зможу жити, якщо зніматимуся, принаймні, в одній стрічці на рік", - розповідав про свою кар'єру Рутґер.

"Якщо прагнеш стати знаменитим, дуже ймовірно, що тебе тр*хнуть. Це пастка. Ніколи не ставив собі за мету стати знаменитим", - різко висловлювався про популярність актор.

"Якщо в тебе добре виходять картини під наркотичним сп'янінням - малюй. Але я не впевнений, що в мене це вийшло б", - вважав Гауер.

"Мені все одно, кого грати - поганих чи хороших хлопців. Щоправда, поганих втілювати простіше й цікавіше - вони встановлюють власні правила".

Актор вважав, що інколи треба робити щось божевільне, інакше не рухатимешся вперед, тому ніколи не зупинявся на досягнутому.

Рутґер Гауер розповідав, що не був щасливим у шкільні роки. Актор бідкався, що хотів стати моряком, але його мрії завадив дальтонізм.

Зараз ви читаєте новину «"Якщо прагнеш стати знаменитим, ймовірно, тебе тр*хнуть" - найвідоміші цитати Рутґера Гауера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі