середа, 22 квітня 2020 11:46

Якщо музикант не ставить перед собою виклики, його розвиток зупиняється: співак представив альбом

Якщо музикант не ставить перед собою виклики, його розвиток зупиняється: співак представив альбом
До альбому увійшло 5 треків. У них поєдналися різні музичні напрямки - Hip-Hop, R&B і House Фото: надане піар-агентом музиканта

Співак Sysuev представив альбом "Mr. Worldwide".

До альбому увійшло 5 треків. У них поєдналися різні музичні напрямки - Hip-Hop, R&B і House.

Новий альбом набув більш танцювального звучання, цікаво поєднав різні музичні жанри, набув цікавих вокальних мелодій, ейфоричних бітів і синтезаторів. Це створює відчуття, що артист перебуває поряд на вечірці.

"Новий альбом "Mr. Worldwide" дуже особливий. Звісно, я міг би продовжити лінію попереднього альбому "Good Life", залишившись у звичному для себе Hip-Hop/R&B звучанні. Але все ж вирішив виштовхнути себе із зони комфорту та істотно розширив музичну палітру, додав танцювальний вайб. Адже певен, що коли артист не ставить перед собою нові виклики, його розвиток зупиняється. А музичний світ потребує, щоб його дивували! Коли створював альбом, не шукав компромісів, не розраховував на швидкий хайп, просто робив усе так, як відчував музично, як давно хотів зробити. Ми створили альбом поза часом та модою. Його можна включити через багато років, і він буде звучати так само яскраво. За це окремо хочу подякувати саундпродюсеру альбому Kodzu, лейблу ONErpm і всій команді Muscreators", - розповідає Sysuev.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У час фаст-фуд відносин боїмося близькості: співак презентував україномовний кліп

Sysuev презентуватиме альбом "Mr. Worldwide" на онлайн-концертах у соціальних мережах, а після закінчення карантину - на фестивалях Atlas Weekend, Белые Ночи, Hedonism і Koktebel Jazz Festival.

Молодий музикант Сисуєв презентував стильний і чуттєвий R&B сингл "Worth It". Сингл зробили з кенійським виконавцем Wayren Flizzer. Співак познайомився з ним під час Instagram-стріму відомого співака The Weeknd, який послухавши пісні артистів, благословив їх на колаборацію.

Зараз ви читаєте новину «Якщо музикант не ставить перед собою виклики, його розвиток зупиняється: співак представив альбом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі