вівторок, 17 квітня 2012 11:05

"Якби Володимир був проти, я б не співала зараз у "ВІА Грі" - Санта Дімопулос

"Якби Володимир був проти, я б не співала зараз у "ВІА Грі" - Санта Дімопулос
Співачка вміє поєднувати роботу і особисте життя Фото: facenews.ua

Нова учасниця "ВІА Гри" Санта Дімопулос приймала рішення про вступ до групи разом зі своїм нареченим Володимиром Самсоненком. Про це співачка розповіла Каті Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Ми приймали це рішення разом з ним. Він мене підтримав повністю. Я думаю, якщо б він був проти, я б не співала зараз в групі "ВІА Гра", - зізналася вона.

Між тим, Санта була впевнена, що наречений не відмовить їй: "Він не егоїст по натурі, він дійсно мене любить і підтримує. І я знаю, що він щасливий за мене, що я зараз нарешті реалізована в улюбленій своїй справі".

Крім того співачка розповіла, як їй вдається поєднувати особисте життя і кар'єру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нова "ВІА Гра" Санта Дімопулос виходить заміж за пасинка Семенюк

"Ми прекрасно вміємо, чесно кажучи, все збирати разом: і бізнес, і дитину з собою возимо. Ми дуже часто виступаємо в Москві, у Вови там компаньйони, і ми літаємо дуже часто разом. В основному ми літаємо разом. Якщо у нас виступ був в Дубаї, в Куршевелі або в Швейцарії, то знову ж таки ми летимо всі разом. Якщо є можливість, ми залишаємося ще на кілька днів, відпочиваємо", - підкреслила Дімопулос.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Санта Дімопулос кинула сина заради "ВІА Гри"

Нагадаємо, нещодавно співачка розповіла, що зі своїм нареченим і з сином від попередніх стосунків з шоу-меном Андрієм Джеджулою живе в одній квартирі. Щоправда, коли офіційно оформить стосунки, Санта не зізнається.

Зараз ви читаєте новину «"Якби Володимир був проти, я б не співала зараз у "ВІА Грі" - Санта Дімопулос». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі