пʼятниця, 10 лютого 2012 07:30

Годинний виступ "Віа Гри" коштує 30 тис. євро

Учасниці гурту "Віа Гра" — зліва направо 22-річна Єва Бушміна, Альбіна Джанабаєва, 32 роки, та 24-річна Санта Дімопулос позують перед камерами в чорній білизні й мереживних сукнях.

— Цю фотосесію робили наприкінці січня в одному зі столичних готелів, — розповідає Єва Бушміна. Вона виклала світлини в соцмережі "Твіттер". — У таких нарядах знімаємося не вперше. Статус гурту зобов'язує постійно підігрівати до себе інтерес оголеною натурою.

Гурт виступає з 2000 року. За цей час в ньому помінялося 13 учасниць. Торік у листопаді через вагітність пішла Надія Грановська, яка співала 11 років. Її замінила Санта Дімопулос. Кажуть, цього року "Віа Гру" залишить Альбіна Джанабаєва.

— Я співаю в гурті з 2005-го, — каже вона. — Тепер хочу почати сольну кар'єру.  Зараз працюю на два фронти: виступаю в складі "Віа Гри" й починаю записувати власні пісні.

Кажуть, на її місце візьмуть 19-річну Катерину Гудаєву з гурту "Гарячий шоколад".

— Альбіна має підтягнуті стегна, розкішний бюст і довгі ноги, але їй час іти з гурту, — кажуть в оточенні продюсера гурту Костянтина Меладзе. — На тлі молодших учасниць вона виглядає не так виграшно.

Годинний виступ гурту коштує 30 тис. євро.

Зараз ви читаєте новину «Годинний виступ "Віа Гри" коштує 30 тис. євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі