середа, 22 січня 2020 13:06

Агента Сміта не взяли зніматися у новій "Матриці"

Агента Сміта не взяли зніматися у новій "Матриці"
Актор отримав одночасно дві пропозиції - зіграти в театральній постановці "Візит у Лондоні" й у продовженні "Матриці". Фото: Вікіпедія

Австралійський актор Г'юго Вівінг, який зіграв агента Сміта у трьох частинах фільму "Матриця", не зніматиметься в продовженні.

Актор отримав одночасно дві пропозиції - зіграти в театральній постановці "Візит у Лондоні" й у продовженні "Матриці", пише НВ.

"У мене була пропозиція грати в "Візиті", а потім пропозиція прийшла від "Матриці", тому я знав, що її зніматимуть, але в мене не було дат. Я думав, що міг би встигнути взяти участь у двох", - пояснив Вівінг.

Актор чекав на уточнення термінів проєкту і не погоджувався на роль у "Візиті".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оголосили дату виходу нової "Матриці" з Кіану Рівзом

"Я був на зв'язку з Ланою Вачовскі, але зрештою вона вирішила, що дати не узгоджуються. Ми перебирали дати, а потім вона нібито передумала. Вони вирішили рухатися вперед без мене", - сказав він.

Режисером продовження "Матриці" стане одна з режисерів попередніх частин - Лана Вачовскі. До своїх ролей повернуться Кіану Рівз (Нео) і Керрі-Енн Мосс (Трініті).

Зараз ви читаєте новину «Агента Сміта не взяли зніматися у новій "Матриці"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі