пʼятниця, 08 грудня 2023 13:03

Адель у вишуканих образах знялась для глянцю і розказала про особисте
7

Адель знялась для Hollywood Reporter
Фото: Ruvén Afanador
Адель знялась для Hollywood Reporter
Адель знялась для Hollywood Reporter
Адель знялась для Hollywood Reporter
Адель знялась для Hollywood Reporter

Британська співачка 35-річна Адель знялась для обкладинки американського глянцю Hollywood Reporter.

Зірка позувала у вишуканій чорній сукні довжини міді. Образ доповнила масивними прикрасами. Крім цього знялась у трикотажній бежевій сукні й пальті в тон. Вона зробила об'ємну укладку й насичений макіяж із стрілками.

У інтерв'ю Адель зізналась, що її дратує у стосунках з новоспеченим чоловіком, спортивним агентом Річем Полом.

"Річ слухає мої пісні. Це зводить мене з розуму. Це дуже смішно, бо мій водій, наприклад, знає, що якщо по радіо грає якась моя пісня, треба терміново перемкнути або вимкнути звук. Мені не подобається (слухати себе - Gazeta.ua)", - пояснила артистка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Селена Гомес підтвердила стосунки з популярним продюсером

Додала, що їхні стосунки з коханим завжди були близькими. Майже від початку відносин вони були відкриті та чесні один з одним.

"Річ та я завжди знали все одне про одного із самісінького першого дня. Пам'ятаю, був дуже емоційний момент читати (в мемуарах Річа - Gazeta.ua) про його маму, яка вже не з нами. Тому прикро, що я ніколи з нею вже не познайомлюсь… Але я знаю все про неї", - сказала співачка зі сльозами.

Крім цього знаменитість розказала й про стосунки з своїм сином, 10-річним Анджело.

"Дітям все одно. Їм глибоко насрати, хто я така. А я трохи переживаю через тиск з боку дорослих та незнайомців. І, чесно, готувати їжу для шкільних заходів - моя мрія", - зазначила вона, згадуючи ситуацію, коли їй довелося приготувати 60 курячих кебабів для шкільного ярмарку.

Раніше Адель відверто розповіла, що була близька до того, щоб стати алкоголічкою. Спілкуючись із глядачами зі сцени свого шоу в Вегасі зізналась, що припинила вживати міцні напої кілька місяців тому. Однак зірці це не подобається.

Зараз ви читаєте новину «Адель у вишуканих образах знялась для глянцю і розказала про особисте». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі