пʼятниця, 14 липня 2023 09:20

"Я вас покараю" – Полякова подає в суд на журналістів

"Я вас покараю" – Полякова подає в суд на журналістів
Оля Полякова подає в суд на Главред. Фото: instagram.com/polyakovamusic

Співачка Оля Полякова збирається подати в суд на український засіб масової інформації "Главред".

Зірка звинуватила видання у бодішеймінгу 18-річної доньки Марії. Відео виклала в Instagram.

"Звертаюся до видання "Главред", яке сьогодні випустило бодішеймерську статтю про мене та мою дочку. За кордоном вас би стерли просто, відмінили і стягнули б багато мільйонів євро" – заявила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донька Полякової показала палкі поцілунки з бойфрендом та непристойний жест

Полякова додала, що планує судитися із ЗМІ, чого б їй це не коштувало.

"І я вас покараю. Я прямо зараз звертаюся до суду, щоб довести, що у вільній країні, бодішеймінг абсолютно неприйнятний" – сказала знаменитість.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Оля Полякова (@polyakovamusic)

Напередодні, Полякова виклала тренування із донькою. У Главреді детально описали про те, як Марія набрала вагу. Наразі публікацію видалили.

Полякова взяла участь у Pride in London 2023, щоб нагадати про війну Росії проти України. Виконавиця в ефектному костюмі очолила українську колону. Образ створили дизайнери бренду Mü production, які також працюють над концертними вбраннями Полякової. Костюм співачки прикрасив тризуб. На Марші рівності артистка з'явилася з мечем і в обладунках. Подія на честь місяця Прайду відбулася за підтримки українського руху UKRAINEPRIDE та британсько-української волонтерської організації Support Ukraine London.

Зараз ви читаєте новину «"Я вас покараю" – Полякова подає в суд на журналістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі