вівторок, 23 липня 2024 09:47

"Я проти того, щоб бути в Європейському союзі" - Анастасія Приходько
3

Анастасія Приходько
Фото: instagram.com/prykhodko_official
Анастасія Приходько
Анастасія Приходько

Співачка Анастасія Приходько прокоментувала вступ України до Європейського Союзу.

На своїй сторінці в TikTok зірка заявила, що "не воює за європейські цінності".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стефанішина: Україна вступить до ЄС швидше, ніж інші

"Я проти того, щоб бути в Європейському союзі. Поясню чому. Всі ці яхти, заводи, пароходи, які будувалися в Європейському Союзі, почнуть будуватися у нас. Люди почнуть приїздити, фахівці, які розуміються на цьому обладнанні. І будуть працювати в нас, а де будемо працювати ми?", - висловилась артистка.

Додала, що не хоче європейських тарифів.

"Мене повністю влаштовують мої, які зараз в моїй країні є, але ще їх вище будуть піднімати. Хоча обіцяли під час війни їх не підіймати, але то таке. Я не хочу таких лікарень, які є в Європейському союзі, бо я хочу потрапляти до лікаря тоді, коли я хочу, а не чекати тижнями в черзі, щоб мені просто дали рецепт, щоб я сходила і купила собі анальгін. Я не хочу такої бюрократичної історії накшталт тої, що відбувається в Німеччині. Що треба отакі толмуди із собою паперів носити. І жити за паперами. І якщо сусіди побачать, що ти притискаєш сміття у мусорному баці, тобі випишуть штраф у €500. Я не хочу євро взагалі, мене дуже влаштовує моя гривня. Я не хочу сієсти. Я не хочу, щоб посеред білого дня, коли я хочу щось купити в магазині, магазини були зачинені на дві-три години", - сказала Анастасія.

@prykhodko_1

Реферндум та ЄС!

♬ оригінальний звук - Приходько

Рада Європейського Союзу 21 червня остаточно затвердила переговорні рамки для України та Молдови. Таким чином ЄС офіційно починає підготовку до міжурядових конференцій з цими державами 25 червня. Вони дадуть початок переговорам про вступ України та Молдови.

Зараз ви читаєте новину «"Я проти того, щоб бути в Європейському союзі" - Анастасія Приходько». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі