вівторок, 20 вересня 2022 04:00

Спецтема: Війна Росії проти України

"Я пацифістом все життя був" – Єгор Крутоголов пояснив, чому не пішов служити

"Я пацифістом все життя був" – Єгор Крутоголов пояснив, чому не пішов служити
Актор Єгор Крутоголов пояснив, чому не пішов служити. Фото: instagram.com/dizelstudio

Актор і художній керівник "Дизель Студіо" Єгор Крутоголов розповів, чому не пішов захищати Україну від російських окупантів.

Водночас у його родини є військові: брати Крутоголова пішли служити. Про те, як переживає за рідних і чому сам не пішов воювати, розповів в інтерв'ю проєкту "Слава+".

"За одного менше страшно, бо він у Львові. А другий під Херсоном, за нього постійно страшно. Він у піхоті. Я хотів йому передати авто, але він сказав: "Мені не треба, тут трішки інше". Командир не дозволив чомусь. Коли ми розмовляємо з ним, то постійно гепає так, що капець. Там все: і літає авіація, і артилерія", – сказав актор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Потрапили під "Гради" і отримали "кулю в бронік": хто із зірок зазнав поранень на передовій

Сам Крутоголов зізнався: до військкомату не ходив. За словами актора, на передовій від нього не було б багато користі. Ба більше, знаменитість за станом здоров'я і в армії не служив.

"Я навіть не знаю, де б я згодився, бо взагалі я не служив в армії. За станом здоров'я я не пройшов. Взагалі, я пацифіст все життя був. Я навіть не хотів мати власну зброю. Всі люди купують, закликають і мене. Але я не хочу. Я проти зброї, проти того, що вбиває людей", – зізнався Крутоголов.

Крутоголов висміяв російського сценариста й барда Семена Слєпакова, який називає президента країни-агресора РФ Володимира Путіна "дорогим Владимиром Владимировичем". Відео актор виклав в Instagram.

Зараз ви читаєте новину «"Я пацифістом все життя був" – Єгор Крутоголов пояснив, чому не пішов служити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі