понеділок, 05 вересня 2011 16:58

"Я не б'ю байдики і не тиняюсь по магазинах" — Оксана Марченко

"Я не б'ю байдики і не тиняюсь по магазинах" — Оксана Марченко

Телеведуча Оксана Марченко некомфортно почувається в компанії людей, які відбулися і соціально піднялися на найвищі шаблі.

"Я і Віктор ми з дуже простих родин. Але він "селфмейкер". Тобто все, чого він досяг — досяг сам. І я також. Ми не міряємося, хто скільки "важить". Більше того, мій чоловік знає, що для мене матеріальні блага не є наріжним каменем у наших відносинах. Для мене завжди первинним були стосунки. Взагалі інколи я некомфортно себе почуваю в компанії людей, які відбулися і соціально піднялися на найвищі шаблі. Можливо, через те, що я живу зовсім в іншому світі і спілкуюся з іншими людьми. Часом здається, що нам нема про що говорити, нема як підтримати розмову про якісь модні новинки. Я їх не знаю. Про салони або якісь досягнення в косметології — я ними не опікуюся і цього в моєму житті немає аж так, щоб про це говорити. До розкоші я ставлюся так: якщо це машина — це як засіб пересування, який дає мені зручність", - підкреслила телеведуча.

Відпочиває Оксана в Криму.

"Там є все, що мені потрібно: повітря, море і бігова доріжка. Я досить проста в побуті. От їм все, що є. Я всеїдна", - зазначила.

Оксана Марченко є ведучою двох талант-шоу "Україна має талант" та "Х-фактор".

"Коли мій син в черговий раз запитав: "Мамо, скажи, а навіщо це тобі треба?", я відповіла: "Якщо хоча б одній людині треба те, що я роблю, я буду це робити". Окрім того, що я люблю свою роботу, незважаючи на те, що я втомлююсь. Поки є потреба в мені, як особистості, в мені як телеведучій, я буду це робити". Почуття реалізованості ще нікому не завадило, навіть якщо будеш суперзабезпеченою жінкою. Тоді є почуття гідності. Я можу сказати, що не б'ю байдики і не тиняюсь по магазинах. Кожен день, який проживаю, має бути корисний", - зауважила Марченко.

В дитинстві телеведуча хотіла стати хірургом.

"Мріяла стати хірургом. Навіть робила кроки до цієї професії. Після восьмого класу вступала до медичного училища. Хотіла пройти всі ланки цієї професії. Працювала медсестрою. Ці навички зараз в моєму житті реалізуються. Я єдина людина, яка робить уколи моєму чоловіку. Він не дозволяє це робити більше нікому", - зізналася Оксана Марченко.

Зараз ви читаєте новину «"Я не б'ю байдики і не тиняюсь по магазинах" — Оксана Марченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі