понеділок, 24 березня 2014 11:48

"Я не був почутий і маємо результат" - Олег Скрипка про свою політичну позицію

Автор: tele-club.in.ua
 

Співак Олег Скрипка не висловлював активну підтримку Майдану, через це дехто засуджував його за байдужість,та за словами музиканта він мав активну позицію, його лише не почули. Про це стало відомо у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Я висловлював активну позицію на Майдані: мир, мир і ще раз  мир! Будь-який мир, хоча б поганий, але мир. Це був перший меседж. А другий: Майдан це дуже небезпечно, я не був почутий і ми маємо результат", - говорить Олег Скрипка, - Люди, коли вони на емоціях, вони хочуть крові, вони її отримали. Я вважаю, що це не правильно".

На думку музиканта тепер люди триматимуться миру до останнього.

"Я бачу, що нас протверезіло і ми тримаємося цього миру до останнього і те, що відбувається у Криму, це велика мужність, але мужність вже мудра, нашими військовими можна пишатися, вони тримаються до останнього", – говорить Олег Скрипка.

Олег Скрипка досі не знає, чи відбудеться запланований у Москві концерт. Нагадаємо музиканти мали вирушити у великий тур містами Росії цієї осені.

 

Зараз ви читаєте новину «"Я не був почутий і маємо результат" - Олег Скрипка про свою політичну позицію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі