четвер, 25 липня 2024 17:48

59-річну Моніку Белуччі визнали найкрасивішою актрисою всіх часів
10

Моніка Белуччі
Фото: .instagram.com/monicabellucciofficiel
Моніка Белуччі
Моніка Белуччі
Моніка Белуччі
Моніка Белуччі

59-річна італійка Моніка Белуччі стала найкрасивішою актрисою всіх часів.

Згідно з опитуванням порталу ListChallenges, вона зайняла перше місце. На другому опинилася Мерилін Монро, а третю позицію посіла Анджеліна Джолі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 20-річна одеситка стала "Міс Всесвіт Україна": дивіться її фото

Моніка Белуччі вважається однією з найзнаменитіших моделей та світових секс-символів. Популярність у кіно їй принесли фільми "Дракула", "Малена", "Матриця: Перезавантаження" і "Матриця: Революція", "Страсті Христові", "Брати Грімм", "007: Спектр", "Чумацьким шляхом", "Астерікс і Обелікс: Місія "Клеопатра".

Серед нагород селебріті - дві премії "Золотий Глобус", дві премії "Срібна стрічка", премія "Доностія" та "Давид ді Донателло".

У жовтні минулого року Белуччі та американський режисер 65-річний Тім Бертон вперше офіційно з'явилися на публіці як пара. Закохані відвідали прем'єру фільму Diabolik Chi Sei у рамках 18-го Римського кінофестивалю. Зірки трималися за руки та обіймалися на червоній доріжці.

Зараз ви читаєте новину «59-річну Моніку Белуччі визнали найкрасивішою актрисою всіх часів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі