четвер, 18 липня 2024 14:14

20-річна одеситка стала "Міс Всесвіт Україна": дивіться її фото
14

Аліна Пономаренко
Фото: instagram.com/lalialinaa
Аліна Пономаренко
Аліна Пономаренко
Аліна Пономаренко
Аліна Пономаренко

Переможницею цьогорічного конкурсу "Міс Всесвіт Україна" стала 20-річна Аліна Пономаренко. Дівчина представить Україну на "Міс Всесвіт 2024".

Відомо, що Аліна родом з Одеси. Після закінчення місцевого університету отримала спеціальність "Міжнародна юстиція та право". Тривалий час працює моделлю.

Минулого року Пономаренко перемогла на конкурсі "Міс Одеса" та увійшла до ТОП-10 міжнародного конкурсу Miss Supertalent-2023, що відбувся в Південній Кореї.

Крім моделінгу дівчина активно волонтерить. Вона створила соціальну ініціативу "Дерево любові", яка спрямована на підтримку бабусь і дідусів міста Одеси, що потребують допомоги.

Разом з командою Аліна забезпечує літніх людей медикаментами, продуктами харчування та речами першої необхідності. Також спілкується з ними та допомагає у повсякденних справах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євробачення-2025 опинилося під загрозою зриву: яка причина

Також "Міс Всесвіт Україна" є донором крові.

"Після повномасштабного вторгнення потреба у донорській крові тільки зросла. Моя група крові рідкісна і тому я ділюся нею та розповідаю про важливість такого добровільного донорства у своєму блозі", - зазначила дівчина.

У вільний час Аліна займається художньою гімнастикою, йогою, читає, любить писати вірші та грати на фортепіано.

Міс "Всесвіт Україна-2021" Анна Неплях показала, як проводить відпустку у Франції. Модель позувала біля басейну. Одягла білий купальний, який підкреслив її апетитні форми. Пляжний образ доповнила окулярами, зібраним волоссям і золотими прикрасами.

Зараз ви читаєте новину «20-річна одеситка стала "Міс Всесвіт Україна": дивіться її фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі